Öneri Pc korumak için ne yapmalıyım

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
SELAMÜN ALEYKÜM
Binada topraklama yok büyük ihtimalle bu yüzden ups alamıyorum.elektirkler gidince pc acıkken zarar görürmü ve voltaj dalgalanmasından dolayı.akım korumalı priz var fakat pekde işe yaramıyormuş sanırım.😐

SELAMÜN ALEYKÜM
Binada topraklama yok büyük ihtimalle bu yüzden ups alamıyorum.elektirkler gidince pc acıkken zarar görürmü ve voltaj dalgalanmasından dolayı.akım korumalı priz var fakat pekde işe yaramıyormuş sanırım.😐
Aleykümselam psu nedir

Oturduğum bölgede her hafta trafo patlıyor psum çok dandik bir şey 3 yıldır hala bir şey olmadı. şans faktörüde var ama sen önlemini almışsın zaten akım korumalı priz ile

Pc acıkken elektirkler giderse veya dalgalanmadan dolayı ekrantı kartıdır, anakartdır zarar görürmü.

Dalgalanma yapmaz o psu
İyimiş ozaman öyle özelliğimi varmış bilmiyodum 😀 yani zarar görmez herhamgi bişiyden öylemi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam güç kaynağı bu tür şeyler için korumaya sahip endişelenmenize gerek yok
İyi ozman 1 senedir böyle kullandım zaten bu aralar aklıma takıldı bişi olurmu pc diye.fiyatlar malum yükseldiği için kendimi koruma altına almaya çalışıyorum.😀

Hocam merak ettiğim eğer evinizde topraklama yoksa yalın ayak bilgisayara dokunduğunuzda sizi elektrik çarpması lazım ama sürekli değil ara sıra böyle bir şey yaşıyormusunuz

Geri