Aleykümselam psu nedirSELAMÜN ALEYKÜM
Binada topraklama yok büyük ihtimalle bu yüzden ups alamıyorum.elektirkler gidince pc acıkken zarar görürmü ve voltaj dalgalanmasından dolayı.akım korumalı priz var fakat pekde işe yaramıyormuş sanırım.![]()
Aleykümselam psu nedir
kafan rahat olsun reis bu güç kaynağı gerekirse kendini yakar ama sisteme zarar gelmesine izin vermezMSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu
Akım korumalı priz alsan yeter hatta ona bile gerek yokMSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu
Dalgalanma yapmaz o psu. Elektriğin gitmesi zarar veren bi olay değil zatenPc acıkken elektirkler giderse veya dalgalanmadan dolayı ekrantı kartıdır, anakartdır zarar görürmü.
Pc acıkken elektirkler giderse veya dalgalanmadan dolayı ekrantı kartıdır, anakartdır zarar görürmü.
İyimiş ozaman öyle özelliğimi varmış bilmiyodumDalgalanma yapmaz o psu
İyi ozman 1 senedir böyle kullandım zaten bu aralar aklıma takıldı bişi olurmu pc diye.fiyatlar malum yükseldiği için kendimi koruma altına almaya çalışıyorum.hocam güç kaynağı bu tür şeyler için korumaya sahip endişelenmenize gerek yok
Evine meteor düşmesi lazım yani, yıldırım filan düşse bile zarar gelmez en fazla psu kendini feda eder sistemin geri kalanına bişey olmazİyimiş ozaman öyle özelliğimi varmış bilmiyodumyani zarar görmez herhamgi bişiyden öylemi.