Öneri Pc korumak için ne yapmalıyım

Bu
Merak etme bir şey olmaz sağlam psu, Elektrik gidip gelme sorunu bende fazlasıyla var 3 gün önce 1 saat içinde 4 kere felan gitti geldi, Bende o yüzden zamanında sağlam psu almıştım o yüzden kafam rahat seninde kafan rahat olsun :giggle:

Hocam merak ettiğim eğer evinizde topraklama yoksa yalın ayak bilgisayara dokunduğunuzda sizi elektrik çarpması lazım ama sürekli değil ara sıra böyle bir şey yaşıyormusunuz
Hiç yaşadığımı hatırlamıyorum hocam ama çorapla dolaşıyorum genellikle evde o yüzden olabilirmi acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boya olmayan kısımlarda mesela anakart portları vs
Eve geçince denerim ama hiç olduğunu hatırlamıyorum.

Hiç yaşadığımı hatırlamıyorum hocam ama çorapla dolaşıyorum genellikle evde o yüzden olabilirmi acaba.
çorapla alakası yok eğer ayağınız yere değiyorsa çarpması lazım, benim pcde toprak yoktu bi ara topraklaması sağlam olan kardeşimin bilgisayarına dokundum arada topraklama görevi görmüştüm o aklıma geldi :D

çorapla alakası yok eğer ayağınız yere değiyorsa çarpması lazım, benim pcde toprak yoktu bi ara topraklaması sağlam olan kardeşimin bilgisayarına dokundum arada topraklama görevi görmüştüm o aklıma geldi :D
Alakasız bişi sorcam ama kasanın içine tahtadan süsler koymsk istiyorum bi sıkıntı olurmu elran lsrtının üstüne vs.

Geri