Hocam masanızı ve müsaitse ortamı atarsanız ona daha uygun öneriler yapabilirler. Belki biri tablo dicek ama sizin sıcak yeriniz yok vb.SELAMÜN ALEYEKÜN
Pc ara sıra oynarım onun haricinde boş boş masada duruyor ve tozlanıyorbende madem boş duruyor güzel gözükmesi için dekorasyon istiyorum ne önerirsiniz masanın üstüne fazla pahalı olmayacak şekilde.
Şöyle bişi.Hocam masanızı ve müsaitse ortamı atarsanız ona daha uygun öneriler yapabilirler. Belki biri tablo dicek ama sizin sıcak yeriniz yok vb.
Klavye mouse da almam lazım ofis klavyesi ve mouse kullanıyorum 1 senedir.Hocam masanızı ve müsaitse ortamı atarsanız ona daha uygun öneriler yapabilirler. Belki biri tablo dicek ama sizin sıcak yeriniz yok vb.
G29 görüyorum. Ne tür şeyler oynuyorsunuz?Şöyle bişi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye mouse da almam lazım ofis klavyesi ve mouse kullanıyorum 1 senedir.![]()
Hocam masa bembeyaz üstündeki şeyleri ben yapıştırdım canım sıkıldı hem uğraş yapmak hoşuma gidiyor bilmem iyi mi? oldu ama böyle kalması lazım.g29 da çok nadir giriyorum ben,genellikle kardeşim oynuyor ben ne tür oyun oynuyor derseniz inanın çok nadir pc açıyorum kablolarını bile takmadım farkındaysanız masayı kapadıktan sonraG29 görüyorum. Ne tür şeyler oynuyorsunuz?
Hocam valla bu masayı ilk defa görüyorum çok değişikmiş. Mıknatısdan yapılmış gibi. Orası birde çok koyu siyah siyah her yer. Biraz renk lazım oraya. Güzel bir mouspad olabilir dediğiniz gibi. Büyük olanlardan güzel gider gibi. Ama büyük olanlar için ya seti kaldırcaksınız ya da arasına sıkıştırcaksınız. Ya da küçük olacaksınız. Onun dışında da aklıma pek bir şey gelmiyor. Işıklandırma tarzında şeylerle süsleyebilirsiniz belki. Ya da ilgi alanınız olan bir tablo vs. Asabilirsiniz duvara.
Farklı bir hava katmış ama iyi mi kötü mü o senin bileceğin iş. Masa senin. Ben kötü desem ne iyi desem ne. Oyun oynamayı bilmiyorum derken nasıl yani?Hocam masa bembeyaz üstündeki şeyleri ben yapıştırdım canım sıkıldı hem uğraş yapmak hoşuma gidiyor bilmem iyi mi? oldu ama böyle kalması lazım.g29 da çok nadir giriyorum ben,genellikle kardeşim oynuyor ben ne tür oyun oynuyor derseniz inanın çok nadir pc açıyorum kablolarını bile takmadım farkındaysanız masayı kapadıktan sonraoyun oynamayıda bilmediğim için en fazla 2 saat valorant takılıp çıkıyorum.mouspad alıcam klvaye ve mouse da lazım kablosuz istiyorum fakat ben rgb den daha çok sakin havası katmak istiyorum bazen görüyorum figür dekorasyon gibi şeyler koyuyorlar masalarına o tarz istiyorum.
temu da ekranla senkronize ledler görüyorum onlardan monitör arkasına yapıştırsanız nasıl olur düşündünüz mü??İlk pc mi aldım 1 sene oluyor bunca zaman hiç pc im olmadığı için ve geç olduğu için bi hevesle aldım ama oynayamadım bi türlü sarmadı sıkılıyorum hemen bende masanın görüntüsünün güzel durmasını istiyorum belki bi heves katarda oynarım diye ve staja başladım ordan aldığım paraylada bişiler aliyim diye canım istedi.bu nasıl hocam oyuna göre renk değiştirenler bumu
![]()
GOVEE RGBIC WiFi+BT Flow Plus Bar 2'li Aydınlatma Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GOVEE RGBIC WiFi+BT Flow Plus Bar 2'li Aydınlatma fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünwww.mediamarkt.com.tr
Hocam şunu düşündüm şimdi bu liderden alıp beyaz çizgili yerlere yapıştırsam yumuşak bir hava katar ortama sanırım gece.temu da ekranla senkronize ledler görüyorum onlardan monitör arkasına yapıştırsanız nasıl olur düşündünüz mü??
Dediğiniz alet monitörüm büyük olsa daha iyi olurdu sanırım şimdi baktım o tazr şeylere tvde daha güzel duruyor monitörde olurmu bilemedim.temu da ekranla senkronize ledler görüyorum onlardan monitör arkasına yapıştırsanız nasıl olur düşündünüz mü??
Hocam düz ledi kesiyorsunuz ya hani dönmeli kısımlarda o ledleri kablo vs. İlemi bağlıyorsunuz öbür ledlere."ÖNERİM"
yani belki böyle bir şey iyi olabilir ben olsam bunu alırdım. Pahalı gelirse düz led de alabilirsiniz. Ben bu attığım link gibi şeyleri görmemiştim düz led aldım. 100-200tl bandında bulabiliyorsunuz.
Buda güzel olur gibi bi bakcam teşekkür ederim"ÖNERİM"
yani belki böyle bir şey iyi olabilir ben olsam bunu alırdım. Pahalı gelirse düz led de alabilirsiniz. Ben bu attığım link gibi şeyleri görmemiştim düz led aldım. 100-200tl bandında bulabiliyorsunuz.