PC mi Telefon mu ?

Temberi

80+
Reaksiyon skoru
150
Ben bu sene LGS ye gireceğim ve liseye geçeceğim liseye geçerken kendime bir şey alabilmek için 4 yıldır yani ortaokulun başından beri para biriktiriyorum bu alacağım şey bir telefon yada bir bilgisayar şu ana kadar kendime ait bir tek telefonum oldu o da sadece dershaneye giderken kullanmam içindi bütçem 8.600 TL yani bir iphone 11 parası ben mobil platformda olan Mobile Legendes Bang Bang adlı oyunda son rütbeyim bayağı maçıma globaller falan geliyor ancak bu oyunu annemin telefonundan oynamaktan bıktım usandım ben kendime bir iphone 11 yada donanı arşivinin 5999 TL ye topladığı PC yi bir monitörle ve biraz daha yükselterek alacağım ee tabi bir de koltuk mobile legendesi daha önce bir arkadaşım bana pc de oynattırmıştı oynaması çok zor pcde skiller düzgün gitmiyor yani pc al gene oynarsın dicekseniz boşuna yormayın kendinizi haa birde iphone o para çok demeyin bu telefonna yada pc yle üniversite sona kadar gitmeyi planlıyorum.NOT:Lütfen 5000 e pc 3000 e telefon demeyin bizde ***** değiliz biliyoruz kadar ancak benin seçeneklerim bunlar lütfen kendi seçeneklerinşzi sunmayın sadece siz benim yerimde olsaydınız hangisini tervih ederdiniz iphone 11 mi yoksa 8.600 tl monitör dahil bir sistemmi onu söyleyin NOT:konuyu daha önce açtım ancak çok hit almadığı için yeniden atıyorum

Bilgisayar alman daha iyi olur, oynayabileceğin oyunlar çok daha fazla. Telefona 8600 TL vermeni önermem.

Bende Lgs ye gireceğim ve bilgisayar alacağım tavsiyem bilgisayardır telefondan daha çok sarıyor.

iPhone11 tamamen saçmalık derim alıyorsan iphone se2 al eğer alıcaksanda son nesil işlemcili üstenede 3 lira artıyor oda sana kalmış 1 lira daha koyup pc toplarım diyosan yazmayın demişsin ama 10lira verme o telefona ( iphone xr aldım 6liraya pc 2 liralık işimi görüyor DA yeni toplama pc beklıyorum )

Telefon da bazen ihtiyaç oluyor bunu göz önünde bulundurun ama 2 seçeneği de alınız.

Ben bu sene LGS ye gireceğim ve liseye geçeceğim liseye geçerken kendime bir şey alabilmek için 4 yıldır yani ortaokulun başından beri para biriktiriyorum bu alacağım şey bir telefon yada bir bilgisayar şu ana kadar kendime ait bir tek telefonum oldu o da sadece dershaneye giderken kullanmam içindi bütçem 8.600 TL yani bir iphone 11 parası ben mobil platformda olan Mobile Legendes Bang Bang adlı oyunda son rütbeyim bayağı maçıma globaller falan geliyor ancak bu oyunu annemin telefonundan oynamaktan bıktım usandım ben kendime bir iphone 11 yada donanı arşivinin 5999 TL ye topladığı PC yi bir monitörle ve biraz daha yükselterek alacağım ee tabi bir de koltuk mobile legendesi daha önce bir arkadaşım bana PC de oynattırmıştı oynaması çok zor pcde skiller düzgün gitmiyor yani PC al gene oynarsın dicekseniz boşuna yormayın kendinizi haa birde iphone o para çok demeyin bu telefonna yada PC yle üniversite sona kadar gitmeyi planlıyorum.NOT:Lütfen 5000 e PC 3000 e telefon demeyin bizde ***** değiliz biliyoruz kadar ancak benin seçeneklerim bunlar lütfen kendi seçeneklerinşzi sunmayın sadece siz benim yerimde olsaydınız hangisini tervih ederdiniz iphone 11 mi yoksa 8.600 TL monitör dahil bir sistemmi onu söyleyin NOT:konuyu daha önce açtım ancak çok hit almadığı için yeniden atıyorum
iphone dan başka önermeyin demişsin ama 8600tl'lik telefonla alacağın performansı 3000tl lik telefonla da alabilirsin. Ama 8600tl'lik pc ile alacağın performansı 3000tl lik pc ile alamazsın. Bu kadar paran varken iyi bi pc al. Sonra 3000tl iyi bi telefon alırsın.

pc al telefon alırsan oynayamıyacağın oyunları düşünüp düşünüp pişmas olursun

Kendine ait telefonun varsa pc tavsiye ederim ama yoksa telefon al çünkü telefon bilgisayardan daha gerekli bir ihtiyaç telefonum beni idare eder diyorsan bilgisayar al ama beni idare etmiyor diyorsan telefon al tabii karar senin

arkadaş anladıgıma göre az şeklimde olsun kafasında ünide s2 mini gezen olmamak için ne kadar iPhone kullancısı olsamda s8 s9 görünüşlerini çok beğenmişimdir kavisleri olsun vs. fiyatları apple göre uygun

PC PC PC PC PC
HEM PCYE ANDROID KURABILIRSIN
(caps açık kalmış k.b)

Bilgisayar.
Post automatically merged:

Dur bir dakika, konu hort.

Yanlış Bilgilendirme
Ben bu sene LGS ye gireceğim ve liseye geçeceğim liseye geçerken kendime bir şey alabilmek için 4 yıldır yani ortaokulun başından beri para biriktiriyorum bu alacağım şey bir telefon yada bir bilgisayar şu ana kadar kendime ait bir tek telefonum oldu o da sadece dershaneye giderken kullanmam içindi bütçem 8.600 TL yani bir iphone 11 parası ben mobil platformda olan Mobile Legendes Bang Bang adlı oyunda son rütbeyim bayağı maçıma globaller falan geliyor ancak bu oyunu annemin telefonundan oynamaktan bıktım usandım ben kendime bir iphone 11 yada donanı arşivinin 5999 TL ye topladığı PC yi bir monitörle ve biraz daha yükselterek alacağım ee tabi bir de koltuk mobile legendesi daha önce bir arkadaşım bana pc de oynattırmıştı oynaması çok zor pcde skiller düzgün gitmiyor yani pc al gene oynarsın dicekseniz boşuna yormayın kendinizi haa birde iphone o para çok demeyin bu telefonna yada pc yle üniversite sona kadar gitmeyi planlıyorum.NOT:Lütfen 5000 e pc 3000 e telefon demeyin bizde ***** değiliz biliyoruz kadar ancak benin seçeneklerim bunlar lütfen kendi seçeneklerinşzi sunmayın sadece siz benim yerimde olsaydınız hangisini tervih ederdiniz iphone 11 mi yoksa 8.600 TL monitör dahil bir sistemmi onu söyleyin NOT:konuyu daha önce açtım ancak çok hit almadığı için yeniden atıyorum
İZOLY AL DÜŞÜNMEDEN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Konuyu hortlatmışlar gene wow.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,752
Üyeler
190,967
Son üye
Dionysos116
Geri