Kankam pek zor bir şey değil video vb şeyler ac parçaları çok bastırmadan dene tabikide denemeden öğrenemezsin hayırlı olsun bu aradBi kaç hafta sonra sistem parçaları gelicek ve kendim montajlamak istiyorum malum korona var başka çarem yok. Youtube da bir çok montaj videosu izledim ama daha önce hiç kendim montajlamadım. Sizce kendim montajlayayım mı?
Abi herkes yeni PC almış forumdaki herkese hayırlı olsun demekten yana artık içten içe bir üzüntü yaşıyorum birde 8 k nin altına PC toplayan yok neredeyseDenemeden öğrenemezsin, en iyi öğrenme biçimi pratiğe dökmektir. Ha yeri gelecek bozacaksın ama böyle böyle öğreniliyor.
8 k nın altında benim topladığım xDKankam pek zor bir şey değil video vb şeyler ac parçaları çok bastırmadan dene tabikide denemeden öğrenemezsin hayırlı olsun bu arad
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi herkes yeni PC almış forumdaki herkese hayırlı olsun demekten yana artık içten içe bir üzüntü yaşıyorum birde 8 k nin altına PC toplayan yok neredeyse
Eldiven mi xDİşlemciyi takarken dikkat et aman pin yamulur anakart gider işlemci gider bir de eldiven tak![]()
Allah korusun yaPeki atıyorum bir kabloyu yanlış bağladı sonra start verdi pcye. Ondan sonra ne olur, parçalar falan yanabilir mi?
dostum çok basit .. tek önemli nokta power reset falan kablolarını dikkatli takman onuda bu videodan görebilirsinBi kaç hafta sonra sistem parçaları gelicek ve kendim montajlamak istiyorum malum korona var başka çarem yok. Youtube da bir çok montaj videosu izledim ama daha önce hiç kendim montajlamadım. Sizce kendim montajlayayım mı?
Topladıktan sonra bi sıkıntı çıkarsa aklımdasın teşekkürlerdostum çok basit .. tek önemli nokta power reset falan kablolarını dikkatli takman onuda bu videodan görebilirsinen kötü ihtimal toplıyacagın zaman DM atarsan yardımcı olurum