Neler Yeni

Pc oyunda bi anda donuyor veya oyundan atıyor

YazılımKafa

80+ Gold
Sana şöyle diyeyim. Sorunlu çalışan sistemlerde gördüğüm çoğu sorunlu şey G.Skill'in bellekleriydi DDR4 için. DDR5'te de öyle duruyor gibi. Bu senin aldığın bellekler nedense Asus'un sitesinde sadece Ryzen 8000 serisi için uyumlu görünüyor. Ryzen 7000 ve 9000 serisine eklememişler.
araştırdığımda markayla ilgili iyi şeyler yazmışlardı. o zaman xpg alırım. onda sorun çıkmıyor diyor herkes
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten ilk başta arkadaşın attığı xpg modeli almıştım ama satıcı ürünü zamanında kargolamadı. bende sistemle beraber hemen gelsin diye bunu aldım. bunu hb kendisi satıyordu o yüzden anında kargoladılar

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,016
İsim
Emre Zengin
araştırdığımda markayla ilgili iyi şeyler yazmışlardı. o zaman xpg alırım. onda sorun çıkmıyor diyor herkes
Çoğu kişiye XPG öneriyorum. Bu sana attığım modelde sadece sorun yaşan 1 kişi görmüştüm. Geçen seneydi sanırım. Çoğu arkadaşa aldırttım. Olumsuz bir dönüş olmadı. Normalde bende bunu alacaktım.

YazılımKafa

80+ Gold
malzeme kalitesi olarakta oldukça iyi bir model ama madem sorunlu bende başka model alırım. bu arada lian li unifan p28 alıcam . benim kasa fanları kalitesiz. bununla sıcaklığı iyice düşürürüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu kişiye XPG öneriyorum. Bu sana attığım modelde sadece sorun yaşan 1 kişi görmüştüm. Geçen seneydi sanırım. Çoğu arkadaşa aldırttım. Olumsuz bir dönüş olmadı. Normalde bende bunu alacaktım.
bende öyle gördüm. o modeli alırım

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
Hocam ramler ddr5 platformunda biraz nazlı oluyor. Anakartınızın test edilmiş stabil olan ram modellerinden birini almazsanız veya işlemcinize uygun xmp/expo destekli ram almazsanız, son olarak 6000mhz üzerini zorlarsanız sorun çıkarıyor.

YazılımKafa

80+ Gold
Hocam ramler ddr5 platformunda biraz nazlı oluyor. Anakartınızın test edilmiş stabil olan ram modellerinden birini almazsanız veya işlemcinize uygun xmp/expo destekli ram almazsanız, son olarak 6000mhz üzerini zorlarsanız sorun çıkarıyor.
inşallah bu sorun artık çözülür. emek verip sistem aldım. kurulum vs saatlerce uğraştım ama 1 haftadır 1 tane cs elini tamamlayamadım. insanı yoruyor. ramlerde bu kadar sıkıntı çıktığını bilmiyordum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Tayfun Balım
inşallah bu sorun artık çözülür. emek verip sistem aldım. kurulum vs saatlerce uğraştım ama 1 haftadır 1 tane cs elini tamamlayamadım. insanı yoruyor. ramlerde bu kadar sıkıntı çıktığını bilmiyordum
Çözülür hocam
Arkadaşıma 3 sene önce 0 3060 toplamıştık
Hevesle oyuna girdik sürekli mavi ekran alıyordu. En sonunda sistemi götürdük 0 alınan ram arızalıymış. Yenisiyle değiştirdiler sorun kalmadı.

YazılımKafa

80+ Gold
Çözülür hocam
Arkadaşıma 3 sene önce 0 3060 toplamıştık
Hevesle oyuna girdik sürekli mavi ekran alıyordu. En sonunda sistemi götürdük 0 alınan ram arızalıymış. Yenisiyle değiştirdiler sorun kalmadı.
bakalım . 1 hafta içinde belli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,079
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom