LutfuPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
750w pc herhangi bir ucuz uzatma kablosuna takılır mı yoksa Bir teknoloji gerekir mi
nolur nolmaz akım korumalı prize tak. ayrıca psu 750w diye sistem her an o kadar güç çekmiyor genelde 400 lerde geziyor diye biliyorum. alcağın prizin teknik özelliklerinde yazar ne kadar en fazla verebildiği750w pc herhangi bir ucuz uzatma kablosuna takılır mı yoksa Bir teknoloji gerekir mi
birkaç gün önce tunçmatik marka aldım bende forumdan gördüm baya öneriyorlardımarka öneriniz var mı arkadaşlar çok anlamıyorum @unkn4wn
birkaç gün önce tunçmatik marka aldım bende forumdan gördüm baya öneriyorlardı
Kaç metre ve kaçlı lazım?marka öneriniz var mı arkadaşlar çok anlamıyorum @unkn4wn
3 metre en az 2liKaç metre ve kaçlı lazım?
bu attığımı almayı düşünüyorsan alma o zaman özelliklerinde yazmıyordu ama 1.5 metre geldi bilgin olsun3 metre en az 2li
evet araştırıyordum ben de 1.5 muş. akım korumalaılarda uzunları çok pahalı. bu kadar elzem mi akım korumalı almak. psu da yok mu zaten koruma özellikleribu attığımı almayı düşünüyorsan alma o zaman özelliklerinde yazmıyordu ama 1.5 metre geldi bilgin olsun
özellikle benim yaşadığım yerde sürekli elektrip gidip geldiği için bende mecburen aldım. zaten 750wlık pahalı bi sistemi normalde de ucuz dandik bir prize emanet etmek pek mantıklı olmaz. akım korumalı olmasa bile enazından düzgün yeterli gücü prizden alabileceğin bir üçlü almanı tavsiye ederimevet araştırıyordum ben de 1.5 muş. akım korumalaılarda uzunları çok pahalı. bu kadar elzem mi akım korumalı almak. psu da yok mu zaten koruma özellikleri
birkaç gün önce tunçmatik marka aldım bende forumdan gördüm baya öneriyorlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle