PC PRİZ 750W Uzatma kablosu seçimi

LutfuPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
362
750w pc herhangi bir ucuz uzatma kablosuna takılır mı yoksa Bir teknoloji gerekir mi

750w pc herhangi bir ucuz uzatma kablosuna takılır mı yoksa Bir teknoloji gerekir mi
nolur nolmaz akım korumalı prize tak. ayrıca psu 750w diye sistem her an o kadar güç çekmiyor genelde 400 lerde geziyor diye biliyorum. alcağın prizin teknik özelliklerinde yazar ne kadar en fazla verebildiği

marka öneriniz var mı arkadaşlar çok anlamıyorum @unkn4wn
birkaç gün önce tunçmatik marka aldım bende forumdan gördüm baya öneriyorlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1767610550452.webp

bu attığımı almayı düşünüyorsan alma o zaman özelliklerinde yazmıyordu ama 1.5 metre geldi bilgin olsun
evet araştırıyordum ben de 1.5 muş. akım korumalaılarda uzunları çok pahalı. bu kadar elzem mi akım korumalı almak. psu da yok mu zaten koruma özellikleri

evet araştırıyordum ben de 1.5 muş. akım korumalaılarda uzunları çok pahalı. bu kadar elzem mi akım korumalı almak. psu da yok mu zaten koruma özellikleri
özellikle benim yaşadığım yerde sürekli elektrip gidip geldiği için bende mecburen aldım. zaten 750wlık pahalı bi sistemi normalde de ucuz dandik bir prize emanet etmek pek mantıklı olmaz. akım korumalı olmasa bile enazından düzgün yeterli gücü prizden alabileceğin bir üçlü almanı tavsiye ederim

Akım Korumalı prizler standartta 1.5 metre oluyor.

Banada 3 metre bandında bir 8-10 lu priz lazım oldu. Mediamarktan şu ürünü almıştım çok memnunum açıkçası.

Uzun vadeli düşünenler alabilir. ( Ben alırken 1499 TL idi tabi şimdi 2k ları geçmiş çoğu sitede. )

Ama 3 metre kablosu 10 lu olması USB typ-C ve düz USB desteği flan çok iyi oluyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Geri