halil_sefaçağlar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 95
- İsim
- Halil
Geçmişten günümüze hep yeni bir PC almak istemişimdir. Senelerdir bana eşlik eden emektar bilgisayarımda hep GTA 5, Valorant, RDR2, CS2 ve yüksek ayarlarda kasmadan istediğim oyunu oynama isteğim vardı ama kaldırmadığından yeni PC almak istiyorum. TikTok'ta ve Instagram'da PC aldık ama heves kalmadı, 5-6 kere kullandım sonrasında sarmadı, CS dışında oyun sarmadı gibi yorum yapanlar var. Şu an para biriktiriyorum ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla istediğim PC'yi almak istiyorum. Baktığım PC 3060 ekran kartlı ama insanların PC aldım hevesim kaçtı gibi yorumlarından sonra acaba bende 3060 yerine daha uygun fiyatlı bir PC mi alsam diyorum? 30K laptop veya PC'ye para vermek yerine, 20K'lık laptop veya PC mi almalıyım sizce? Şahsen, şu anki emektarla CS:GO düşük ayar ve ETS 2 oynarken zevk alıyordum. Onun dışında pek oyun oynamıyordum, hikayeli oyunlar zaten sıkıyordu beni. Sizce heves olarak görüp, daha uygun fiyatlı PC mi almalıyım yoksa istediğim gibi bir PC mi almalıyım? Alıp, 2 hafta sonra kenarda bekletip hevesim gider mi diye düşündürüyor biraz.