Neler Yeni

PC satın almak heves mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
Geçmişten günümüze hep yeni bir PC almak istemişimdir. Senelerdir bana eşlik eden emektar bilgisayarımda hep GTA 5, Valorant, RDR2, CS2 ve yüksek ayarlarda kasmadan istediğim oyunu oynama isteğim vardı ama kaldırmadığından yeni PC almak istiyorum. TikTok'ta ve Instagram'da PC aldık ama heves kalmadı, 5-6 kere kullandım sonrasında sarmadı, CS dışında oyun sarmadı gibi yorum yapanlar var. Şu an para biriktiriyorum ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla istediğim PC'yi almak istiyorum. Baktığım PC 3060 ekran kartlı ama insanların PC aldım hevesim kaçtı gibi yorumlarından sonra acaba bende 3060 yerine daha uygun fiyatlı bir PC mi alsam diyorum? 30K laptop veya PC'ye para vermek yerine, 20K'lık laptop veya PC mi almalıyım sizce? Şahsen, şu anki emektarla CS:GO düşük ayar ve ETS 2 oynarken zevk alıyordum. Onun dışında pek oyun oynamıyordum, hikayeli oyunlar zaten sıkıyordu beni. Sizce heves olarak görüp, daha uygun fiyatlı PC mi almalıyım yoksa istediğim gibi bir PC mi almalıyım? Alıp, 2 hafta sonra kenarda bekletip hevesim gider mi diye düşündürüyor biraz.

Bura.K

80+ Silver
Bende çok üstüne düşmeyip, uygun fiyatlı bir pc mi alsam sizce?
Bilemiyorum hocam. Ama şu an mesela hiç oyun oynayasım yok. CS2'nin bozuk optimizasyonuna rağmen en yüksek ayarlarda 300 FPS'yi geçiyorum, hiçbir oyun kasmıyor ama zevk alamıyorum. Eski bilgisayarda 45 FPS ile çok zevk alarak oynardım. Garip bir his.

Hasan344

80+ Gold
Ben bundan 5-6 yıl önce baya bir hayalini kuruyordum ve hep internet cafeye gidip oyun oynuyordum. Fakat pcyi toplandığımdan beri artık zerre kadar keyif vermiyor bende sadece CS oynuyorum.

Son düzenleme:

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Oynayacağın oyunlar konsolda var ise konsol al daha az para çıkar cebinden, rtx4000 bin serisi çıkmadan önce 5950x 3090lı sistem topladım hep içimde vardı tepe bir sistem, x570 corsair hero vs vs cihazı parça parça 3-4 ayda topladım 1 ay sonra sıkılıp sattım :D o bir aylık süreçte de yaptığım şey fan ayarı işkemci o.c ayarı kasaın rgblerinin ayarı falan filan.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
sebebi büyük hayaller kurup, karşılaştığının eskisinden pek farkı olmaması. Ha ferrari ye binmişsin, ha tofaşa. İkisinde de amacın bir yere gitmek. Bu yüzden. Alman gerekiyorsa, kasan eskiyse al. Bende kasa alalı çok olmadı, evet heves ölüyor gibiydi, ama yaptığım oyun stokları sayesinde tutunuyorum gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemiyorum hocam. Ama şu an mesela hiç oyun oynayasım yok. CS2'nin bozuk optimizasyonuna rağmen en yüksek ayarlarda 300 FPS'yi geçiyorum, hiçbir oyun kasmıyor ama zevk alamıyorum. Eski bilgisayarda 45 FPS ile çok zevk alarak oynardım. Garip bir his.
Düşük fps ile ölünce, bahane olarak PC kötüydü şöyleydi, Ah be gibi söylemlerimiz olabiliyor ama yüksek fps varken oyunda ölünce insana hem farklı geliyor hemde can sıkıcı bir durum oluyor.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Tugay gedik
Bendede bir heves var şuan laptopumda istediğim oyunları oynayamıyorum CS de bile oynarken zorlanıyorum. Uzun zamandır laptop kullanıyorum ve en son 12 sene önce falan masaüstü bilgisayarım olmustu o zamanda tabi oyunlar bu kadar ağır değildi :D şimdilerde ise güzel bir sistem toplayıp istediğim oyunu bilgisayarım kaldırır mı acaba gibi düşünmek istemiyorum inşallah hevesimiz kaçmaz :D

Bura.K

80+ Silver
Düşük fps ile ölünce, bahane olarak PC kötüydü şöyleydi, Ah be gibi söylemlerimiz olabiliyor ama yüksek fps varken oyunda ölünce insana hem farklı geliyor hemde can sıkıcı bir durum oluyor.
Düşük FPS alınca ben "yüksek FPS olsun şöyle yaparım böyle yaparım" diyordum. Ama oynayışım gram değişmedi üstüne zevkim de gitti. Eskiden GOW oynamak için can atardım şimdi elimin altında ama bir kere bile girip oynamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
Oynayacağın oyunlar konsolda var ise konsol al daha az para çıkar cebinden, rtx4000 bin serisi çıkmadan önce 5950x 3090lı sistem topladım hep içimde vardı tepe bir sistem, x570 corsair hero vs vs cihazı parça parça 3-4 ayda topladım 1 ay sonra sıkılıp sattım :D o bir aylık süreçte de yaptığım şey fan ayarı işkemci o.c ayarı kasaın rgblerinin ayarı falan filan.
Konsolda heves gibi olur mu acaba? Ps5 almakta kafama yatıyordu bir zamanlar, ama ps kafede gta 5 oynayıp bir süre sonra ana menüde gezip mağazada vakit harcıyordum. Kısacası oyunu yarım saat oynayıp geri kalan sürede yapacak bir iş bulamıyorum.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Arkadaşa 80k lık sistem topladık bir bok değişmedi oyun oynamıyor çocuk. 20-30K lık bir bilgisayar alın en az 5 sene kullanın gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom