PC toplamama yardım eder misiniz?

Reaksiyon skoru
1
Öncelikle selamlar herkese elimde techno pc diye bir bilgisayar var intel i3-2100 işlemcisi var amd radeon hd 5450 ekran kartı var 8 gb ram var ve bilgisayarımı yavaş yavaş yükseltmek istiyorum ekran kartından dolayı fifa 17 açamıyorum bütcem kısıtlı bana yardımcı olurmusunuz şöyle düşünüyorum bir ay ekran kartını alıcam diğer ay işlemci değiştirebilirim ondan sonra diğer parçalarını nasıl bir yol önerirsiniz bana

Eski bir sistem. Tek tek parça geliştirmeye kalkarsanız ya ölü yatırım yapmış olursunuz ya da işinizi görmez yapacağınız yükseltmeler. Bence parayı biriktirip ucuz bir APU sistem alabilirsiniz ya da daha iyi parçalar belirleyip indirim yakaladıkça bunları alıp yeni bir sistem oluşturabilirsiniz.

Bütce şöyle söyliyim dediğim gibi ay ay parça satın alacağım için 1000 tl ekran kartına 1000 tl de işlemciye verebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski bir sistem. Tek tek parça geliştirmeye kalkarsanız ya ölü yatırım yapmış olursunuz ya da işinizi görmez yapacağınız yükseltmeler. Bence parayı biriktirip ucuz bir APU sistem alabilirsiniz ya da daha iyi parçalar belirleyip indirim yakaladıkça bunları alıp yeni bir sistem oluşturabilirsiniz.
peki 2000 tl param var şuan ne önerirsin bana sence ne yapmalıyım

2000 tl param var şuan

Bütce şöyle söyliyim dediğim gibi ay ay parça satın alacağım için 1000 TL ekran kartına 1000 TL de işlemciye verebilirim

peki 2000 TL param var şuan ne önerirsin bana sence ne yapmalıyım

2000 TL param var şuan
İşlemciyi 100tl satıp 250 civarı 3470 alıp RX 460 2GB-350 takarım.

Bütce şöyle söyliyim dediğim gibi ay ay parça satın alacağım için 1000 TL ekran kartına 1000 TL de işlemciye verebilirim

peki 2000 TL param var şuan ne önerirsin bana sence ne yapmalıyım

2000 TL param var şuan
B450 bir anakart, r5 1600 12nm ve 8gb 3000mhz ram alabilirsiniz. Şu an için elinizdeki ekran kartı ile idare edip sonradan daha iyi bşr ekran kartı da ekleyebilirsiniz bence.

B450 bir anakart, r5 1600 12nm ve 8gb 3000mhz RAM alabilirsiniz. Şu an için elinizdeki ekran kartı ile idare edip sonradan daha iyi bşr ekran kartı da ekleyebilirsiniz bence.
şöyle söyliyim sana yardımcı olduğun için teşekkür ederim ben lol ve fifa oynuyorum şuan en kötü çözünürlükte 110 fps alıyorum ve bi kaç saat geçince fps düşmeye başlıyor takılıyor ara ara bu sorunu yaşamak istemiyorum sadece istediğim şu çok fazla büyük bir sistem istemiyorum sadece fps biraz güzel olun takılma sorunlarım olmasın

İşlemciyi 100tl satıp 250 civarı 3470 alıp RX 460 2GB-350 takarım.
sanada cevap verdiğin için teşekkür ederim aynı şeyi söylicem benim oynadığım oyun lol ve fifa ve cs bunlarda güzel ama aşırı olmayan fps olsun orta fiyatlı bana bilgisayarımı düzebilirmiyiz şuan anında harcıyabileceğim 1500 tl var eğer kafama yatarsa dersenizki şöyle yap iyi olur hemen sipariş veririm

şöyle söyliyim sana yardımcı olduğun için teşekkür ederim ben lol ve fifa oynuyorum şuan en kötü çözünürlükte 110 fps alıyorum ve bi kaç saat geçince fps düşmeye başlıyor takılıyor ara ara bu sorunu yaşamak istemiyorum sadece istediğim şu çok fazla büyük bir sistem istemiyorum sadece fps biraz güzel olun takılma sorunlarım olmasın

sanada cevap verdiğin için teşekkür ederim aynı şeyi söylicem benim oynadığım oyun lol ve fifa ve cs bunlarda güzel ama aşırı olmayan fps olsun orta fiyatlı bana bilgisayarımı düzebilirmiyiz şuan anında harcıyabileceğim 1500 TL var eğer kafama yatarsa dersenizki şöyle yap iyi olur hemen sipariş veririm
Ekran kartını çıkar görüntü almak için kullanacaz sistem elinize geçince.
1600af.-700 lira.
B450M S2H.-500 lira.
8gb 3000mhz cl16 ram.-300 lira.
Kasanızı,harddiskinizi ve ekran kartınızı alın.Yeni sistemde geçici olarak kullanın ele bütçe gelince onuda değişirsiniz.

Geri