pc yanına switch alınır mı

Ekran kartını 3.5 - 4 arasında satıyor lar genelde senin kart baya temiz gibi ekran kartını satmaktan bahsettiğiniz için soruyorum upgrade yapmama kararından vaz mı geçiniz?
vaz geçtim ama 4070 filan alırsam 3070 e geçmeye değermi ki

vaz geçtim ama 4070 filan alırsam 3070 e geçmeye değermi ki
İleride 3070 e geçmeyi düşünüyorsanız işlemcinizi biraz daha güçlü seçin 3070 i 7-9 arasında satabilirsiniz değer mi sorusu ise 4070 i ne zaman alacağınıza bağlı değişir ama biraz dişinizi sıkıp daha hızlı 4070 alabilirsiniz ve ya 3070 den sonra da geçebilirsiniz ama 2k oynamayacaksanız 3070 sonrası bi tık gereksiz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon 4070 e geçmeyi düşünüyorsanız demek istemiştim

İleride 3070 e geçmeyi düşünüyorsanız işlemcinizi biraz daha güçlü seçin 3070 i 7-9 arasında satabilirsiniz değer mi sorusu ise 4070 i ne zaman alacağınıza bağlı değişir ama biraz dişinizi sıkıp daha hızlı 4070 alabilirsiniz ve ya 3070 den sonra da geçebilirsiniz ama 2k oynamayacaksanız 3070 sonrası bi tık gereksiz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon 4070 e geçmeyi düşünüyorsanız demek istemiştim
peki sağolun

rx 6600 sistem var switch lite alınır mı sizce
Alınır, PC ve Switch sahibiyim. Drift sorunu denmiş Oled modellerde bu çözüldü ki zaten tvye bağlayacaksan pro controller al geç. Oyunlar da evet kutulu olarak pahalı ancak eshopta konum değiştirerek çok çok iyi fırsatlar yakalanıyor. Gereksizliği de göreceli kimi adama PC de gereksiz gelir oyunlar çekmiyor. Uzak doğu pazarı oyunlarına bak, taşınabilir bir konsol ilgini çekiyorsa al. Konsol zayıf diyen arkadaşlar almanı önerdikleri XBOX ile kaç kez metroda işte yolda okulda oyun oynamışlar acaba:)

Hocam switch önermem oled modelini kullandim 1hafta vesaire hic eglenceli gelmiyor eger yaninda uygun guzel oyun alinmiyor ise fakat alir isem artik steamdeck alirim en azindan steamda olan oyunlarimi oynarim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,848
Üyeler
187,739
Son üye
w0sh
Geri