PC'de Dualsense 5 Çalışır mı?

Rikka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
PC'de gamepass'te çalışır mı dualsense? Microsoft'ta yani. Birde çalışırsa wireless mı çalışır, kablo ile mi?

Xbox Controller kullanıyorum ben ama galiba 3. part uygulamalar ile çalışıyormuş

Almayı düşünüyorum, o yüzden sordum.
Playstationda oynamayacaksanız bence Xbox kolu alın derim dualsense özelleklerini tam olarak kullanamadıktan sonra almanın bir mantığı yok bence.
PC için ise sadece Xbox daha iyi olur bence ancak diğer arkadaşların da fikrini alın.

Xbox Controller kullanıyorum ben ama galiba 3. part uygulamalar ile çalışıyormuş
Playstationda oynamayacaksanız bence Xbox kolu alın derim dualsense kullanamadıktan sonra almanın bir mantığı yok bence.
PC için ise sadece Xbox daha iyi olur bence ancak diğer arkadaşların da fikrini alın.
Alışması zor olur mu?
Ve dualsense'deki kalite hissiyatını verebilir mi?(Tetik özelliği hariç)

Alışması zor olur mu?
Valla hocam ps4 kolunu ben sadece ps kafede görüyordum. Hep xbox kolu ile oyandığım için ona alışkınım. Bana göre ps kolu hiç ergonomik değil. Gidip Mediamarkt gibi yerlerde deneyin.

Alışması zor olur mu?
Hocam şöyle soralım bağlaması zahmetli bir şey mi kullanmak mı yoksa %100 uyumlu Xbox Controler mi?
Kendine sor ayrıca çoğu özelliği kullanamazsın bence aparat giriyor çünkü araya olsa bile ne kadar vericeği meçhul he ancak kullananlar iyi diyor xbox koluna.

Valla hocam ps4 kolunu ben sadece ps kafede görüyordum. Hep xbox kolu ile oyandığım için ona alışkınım. Bana göre ps kolu hiç ergonomik değil. Gidip Mediamarkt gibi yerlerde deneyin.
Hiç açık yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,785
Üyeler
186,791
Son üye
ejdercik3411
Geri