Merhabalar elinizde var mı?PC'de gamepass'te çalışır mı dualsense? Microsoft'ta yani. Birde çalışırsa wireless mı çalışır, kablo ile mi?
Almayı düşünüyorum, o yüzden sordum.Merhabalar elinizde var mı?
Playstationda oynamayacaksanız bence Xbox kolu alın derim dualsense özelleklerini tam olarak kullanamadıktan sonra almanın bir mantığı yok bence.Almayı düşünüyorum, o yüzden sordum.
Xbox Controller kullanıyorum ben ama galiba 3. part uygulamalar ile çalışıyormuş
Alışması zor olur mu?Playstationda oynamayacaksanız bence Xbox kolu alın derim dualsense kullanamadıktan sonra almanın bir mantığı yok bence.
PC için ise sadece Xbox daha iyi olur bence ancak diğer arkadaşların da fikrini alın.
Valla hocam ps4 kolunu ben sadece ps kafede görüyordum. Hep xbox kolu ile oyandığım için ona alışkınım. Bana göre ps kolu hiç ergonomik değil. Gidip Mediamarkt gibi yerlerde deneyin.Alışması zor olur mu?
Ve dualsense'deki kalite hissiyatını verebilir mi?(Tetik özelliği hariç)
Hocam şöyle soralım bağlaması zahmetli bir şey mi kullanmak mı yoksa %100 uyumlu Xbox Controler mi?Alışması zor olur mu?
Ve dualsense'deki kalite hissiyatını verebilir mi?(Tetik özelliği hariç)
Hiç açık yok maalesef.Valla hocam ps4 kolunu ben sadece ps kafede görüyordum. Hep xbox kolu ile oyandığım için ona alışkınım. Bana göre ps kolu hiç ergonomik değil. Gidip Mediamarkt gibi yerlerde deneyin.
Ben Ankara'da çok görmüştüm.Hiç açık yok maalesef.
Pandemiden önce mi?Ben Ankara'da çok görmüştüm.
Valla olabilir hocam.Pandemiden önce mi?