Çözüldü✓ Pc'den Görüntü Gelmemeye Başladı

SadeceBirisi.

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,842
Elimde gt2 sistem vardı. Fanların yerini değiştirdim. Daha sonra pcyi bağladimda görüntü gelmeyince pc yi kapatıp güç kablosunu çekip bios pilini çıkrttım tahmini 1-1.5 dk bekledim.daha sonrasında ramleri çıkarıp silgi ile sildim dikkatlice geri taktım ancak görüntü gelmiyor.

RAMlerin yerini değiştirmeyi denediniz mi?
Gerekli kabloların hepsi takılı mı?

Elimde gt2 sistem vardı. Fanların yerini değiştirdim. Daha sonra pcyi bağladimda görüntü gelmeyince pc yi kapatıp güç kablosunu çekip bios pilini çıkrttım tahmini 1-1.5 dk bekledim.daha sonrasında ramleri çıkarıp silgi ile sildim dikkatlice geri taktım ancak görüntü gelmiyor.
Meraktan soruyorum fanların yerini neden değiştirdin bir de yeni gelen sistem zaten niye ramleri sildinki pek bilgim yok o yüzden soruyorum

CPU fan kısmını sökmüş olabilir misin? Orayı boş bırakırsan pc çalışmaz.

Monitörün güç düğmesinin yanında menü düğmesi vardır ona bastığında eğer menü gelmiyorsa kablolarda , ramlerde ( tek tek dene) dönüştürücü varsa dönüştürücüyü test et en son olarak elinde düşük ekran kartı veya apu sistemin varsa en son çare onu dene

Meraktan soruyorum fanların yerini neden değiştirdin bir de yeni gelen sistem zaten niye ramleri sildinki pek bilgim yok o yüzden soruyorum
Vf05f kasası vardı önü tamamen cam 12100f 75 dereceyi ekran kartı 70dereceye yakındı
Post automatically merged:

Sadece fanların kontrol edildiği yerdeki kabloları söküp tekrar taktım

Ordaki çıkınca bildiğim kadarıyla fan çalışmıyor ama Fan çalısıyordu

Vf05f kasası vardı önü tamamen cam 12100f 75 dereceyi ekran kartı 70dereceye yakındı

Sadece fanların kontrol edildiği yerdeki kabloları söküp tekrar taktım

Ordaki çıkınca bildiğim kadarıyla fan çalışmıyor ama Fan çalısıyordu

Sicakliklar gayet normal

Taktığın fanların bağlantısını söküp dener misin?

Abi babam kasayı bilgisayarcıya götürdü sistemin hdmı girişinin üzerindeki sac yüzünden kablo tam oturmuyormuş yoksa pc çalışıyormuş.
Bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Kasayı komple kapat fişten de çek sonra güç tuşuna 30sn basılı tut ondan sonra PSU kısmındaki soketleri kısa devre yapman gerekiyor kontrol kalemi ile çapraz şekilde iki tel birbirine dokunacak şekilde öyle kal 5sn filan aynı şekilde diğer çapraz biçimde uygula

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri