Neler Yeni

🔥 PCH F7 12400F RTX3060 13999TL 🔥 STOK BİTTİ

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hocam açarken video çek. Sonrası sorun olursa 2 yıl içerisinde hallederler elinde kanıt olsunda. Arama kayıtların ortada mesajlar ortada. Emin ol belki ekran kartı takılı gelmesi daha hayırlı olur. Eğer her türlü sorun olursa değişim daha kolay olur. Tek temennimiz bu 😅
Umarım faturada ki bu yazıdan dolayı işler zorlaşmaz.

Ekler

• 000.png
    000.png
    34 KB · Hit: 68

oldtimer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ulaş Merde
İstanbul sevkiyat mağazasının yerini bilen var mı ?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Vatan, Penta ile gönderiyor ise demek ki pek çok firma penta ile çalışıyor. Gaming.gen.tr'den pc hocası gg6 sistemi almış biri olarak gelen kutuda da penta ismi vardı ve norma şartlarda penta ekran kartlarını takılı yollamıyor. Demek ki personalden personale kullanıcıya gelen üründeki şans değişiyor.

Epey aptalca bir süreç. Türkiye'deki firmaların kalite kontrol süreçlerinin bu kadar laçka olması ülkenin gidişatı düşünüldüğünde çok da anormal değil.

Owlore

80+
Şimdi aradım arkadaşlar söyle bilgi verildi. Normalde kendileri ekran kartını demonte olarak gönderiyorlarmış ama bu anlaşmalı olduğu için anlaştıkları firma ismi PENTA ( galiba bu emin değilim https://www.penta.com.tr/ ) dedi fazla detaylı bilgi vermedi bilimiyorlarmış onlarda firma hakkında onlar montajlı olarak gönderiyorlarmış.
Kargo konusunda ise yurtiçi kargo ile verenler ulaşmasının sebebi 1-2 araç falan yolluyorlarmış gün içinde ama kolay gelsin 1 araç yolluyormuş doğal olarak araç kapasitesi kadar alıyorlar yani günlük kargo sayısı. Dün ve bügün bazıları verildi dedi benim siparişim için de yarın verilir dedi.
Yazacaktım lakin bugün iş yoğunluğundan yazamadım ben de bugün vatanı aradım 2 taraf da birbirini suçluyor olayı falan objektif bilgi istiyorum dedim. Kolaygelsin günde bir araç yolluyormuş bana da aynısı dendi ve başka siparişler de olunca kasa da büyük bir tane pc yerine 3-5 kargo vermeyi seçiyorlar kaç defa verilir dediniz bugün verilir mi dedim yetkililer bugün verilecek diyor dedi garip ne diyeyim keşke 2 araba için anlaşsalar baya sipariş çıkarıyorlar sonuç olarak mağduruz :(

virtuos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yakup Miraç Çelebi
Bana da öyle gelirse neye dikkat edim hocam daha kargolanmadı benim ki?
hocam açarken video çek camı çıkar ekran kartına bi bak muhtemelen sorun yoktur köpük vardı altında ve üstünde kartonda sağlam bi problem olmaz bence

Owlore

80+
Kargoya verme şekliniz rastgele mi sırası var mı dedim sırayla dedi bana göre işin saçma kısmı 2 gün önce ram vs sipariş veren birinin gidiyor küçük diye ama bizim 2 hafta oluyor hala verilmedi sıranın da pek manası kalmıyor yani sistemi 18.05 civarı aldım ve perşembe falan kargoya verilirse herhalde 18.10da alan pazartesi kargoya verilecek 5 dakika için olan zaman kaybı

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Kargoya verme şekliniz rastgele mi sırası var mı dedim sırayla dedi bana göre işin saçma kısmı 2 gün önce ram vs sipariş veren birinin gidiyor küçük diye ama bizim 2 hafta oluyor hala verilmedi sıranın da pek manası kalmıyor yani sistemi 18.05 civarı aldım ve perşembe falan kargoya verilirse herhalde 18.10da alan pazartesi kargoya verilecek 5 dakika için olan zaman kaybı
Rezalet oğlu rezalet 2 haftadır gönderemedikleri yetmiyor bir de yalan söylüyorlar. Bugün gelecek diye diye 4 gün oldu

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Yarın sabah ilk işim arayıp sizi tüketi hakem heyetine şikayet edicem falan dicem ben belki kargolarlar öyle. İşin saçma kısmı pc hocası hiç bişi yapmıyor oranın modu da ayrı garip rahatsızsanız iade edin sabırla bekleyin falan diyor.

Owlore

80+
Rezalet oğlu rezalet 2 haftadır gönderemedikleri yetmiyor bir de yalan söylüyorlar. Bugün gelecek diye diye 4 gün oldu
Bana cuma pazartesi ve salı(bugün) verilecekti bakalım hayırlısı ama şahsen 2 araba ayarlamanın hiç zor olduğunu düşünmüyorum özellikle bir kereliğe mahsus. Satın alma sözleşmesinde kargo ile bir detay vardır hak hukuk ile uğraşan biri olsam iyice rahatsız ederdim suç vatanınsa vatanı kargonunsa kargoyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın sabah ilk işim arayıp sizi tüketi hakem heyetine şikayet edicem falan dicem ben belki kargolarlar öyle. İşin saçma kısmı pc hocası hiç bişi yapmıyor oranın modu da ayrı garip rahatsızsanız iade edin sabırla bekleyin falan diyor.
Evet şimdi okudum mesajları mod cidden beni de rahatsız etti katlanamadım, beklemek diye bir çare yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
arkadaşlar windows kuracağım da hangisini seçeceğim usbyi taktım adı yazmıyo

Ekler

• 453CE37A-5DE0-4B7D-9869-742736852BE6.jpeg
    453CE37A-5DE0-4B7D-9869-742736852BE6.jpeg
    1.6 MB · Hit: 48

Owlore

80+
Bana cuma pazartesi ve salı(bugün) verilecekti bakalım hayırlısı ama şahsen 2 araba ayarlamanın hiç zor olduğunu düşünmüyorum özellikle bir kereliğe mahsus. Satın alma sözleşmesinde kargo ile bir detay vardır hak hukuk ile uğraşan biri olsam iyice rahatsız ederdim suç vatanınsa vatanı kargonunsa kargoyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet şimdi okudum mesajları mod cidden beni de rahatsız etti katlanamadım, beklemek diye bir çare yok
Ama ekran kartında bir hasar olursa sanırım bu sefer cidden birilerini rahatsız edeceğim

Top Bottom