PC'yi temizledikten sonra PC açılıp kapanıyor

The" L

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar dün PC'yi temizledim. Temizledikten sonra bugün açmayı denedim açılmadı. Bende arkadaki Power tuşunu aç kapa yaptım öyle açıldı. Biraz kullandıktan sonra PC'yi kapattım. Şimdi yine açmak istedim aynı şey oldu ve PC açılıp direk kapandı. Tekrar açtım bu sefer ise açıldı ve fanlar 1-2 saniye durdu ve tekrar çalışıp PC açıldı.
Sizce bu sorunun sebebi nedir? Hepsi dün temizledikten sonra oldu. Temizlemeyi ise saç kurutma makinesi ile yaptım ve toz bezi kullandım. Lütfen yardımcı olun bu durum beni korkuttu.

işlemciye macun sürüp deneyin.

Hocam aynısını yaşadım ekran kartımda yanlış termal macun sürümünden dolayı bozuldu 2.250Tl ye patladı bani sizi endişelendiren istemem ama...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Debugg ledleri tam nereye geldiğinde kapanıyor pc

Hangi lede geldiğinde kapanıyorsa onda sıkıntı vardır

Ekleme:Ha PC açılıyorsa büyük bir sıkıntı yok çok korkma açılmıyorsa kork.

Hocam aynısını yaşadım ekran kartımda yanlış termal macun sürümünden dolayı bozuldu 2.250Tl ye patladı bani sizi endişelendiren istemem ama...

Debugg ledleri tam nereye geldiğinde kapanıyor pc

Hangi lede geldiğinde kapanıyorsa onda sıkıntı vardır

Ekleme:Ha PC açılıyorsa büyük bir sıkıntı yok çok korkma açılmıyorsa kork.
bilgisayarcıya götürdüm bios silinmiş dedi 400 yaptırdım

bilgisayarcıya götürdüm bios silinmiş dedi 400 yaptırdım
Ne

Arkadaşlar dün PC'yi temizledim. Temizledikten sonra bugün açmayı denedim açılmadı. Bende arkadaki Power tuşunu aç kapa yaptım öyle açıldı. Biraz kullandıktan sonra PC'yi kapattım. Şimdi yine açmak istedim aynı şey oldu ve PC açılıp direk kapandı. Tekrar açtım bu sefer ise açıldı ve fanlar 1-2 saniye durdu ve tekrar çalışıp PC açıldı.
Sizce bu sorunun sebebi nedir? Hepsi dün temizledikten sonra oldu. Temizlemeyi ise saç kurutma makinesi ile yaptım ve toz bezi kullandım. Lütfen yardımcı olun bu durum beni korkuttu.
Özellikle anakarta giren güç girişlerini kontrol et. CPU için ek güçleri ve 24pini.

Lan olm 1 sene önceki konuyu neden hortlatıyorsunuz ya
Ben de şimdi açtı sanıyorum adam konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,134
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri