Neler Yeni

PDF Editleyebileceğim, Soru Çözebileceğim Pratik Uygulama Önerisi

Critaes

80+ Bronze
Merhabalar,
İçindeki araçlarla kolay kullanma imkanı veren pdf üzerinde soru çözebileceğim bir uygulama önerisi istiyorum. Ücretsiz var mıdır bilmem fakat ücretsiz olursa çok iyi olur. Youtube üzerinden soru çözen hocaların kullandığı tarzda bir uygulama. Bir pdf üzerine rahatça çizim yapıp kaydedebileceğim ve kolay araçları olan bir uygulama önerisi yaparsanız sevinirim.

milenix

80+ Gold
Para verirsen adobe acrobat. Youtube'takilerde genelde bunu kullanıyor.

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
125 TL aylık 50-60 civarı olsa verilirdi de bir sürü aylık abonelik var. Her ay tten giriyor.

milenix

80+ Gold
125 TL aylık 50-60 civarı olsa verilirdi de bir sürü aylık abonelik var. Her ay tten giriyor.
Standart sürüm 85 liraymış. Pro ile arasında ne fark var bilmiyorum ama muhtemelen sizin işinizi o da görür.

Critaes

80+ Bronze
Standart sürüm 85 liraymış. Pro ile arasında ne fark var bilmiyorum ama muhtemelen sizin işinizi o da görür.
7 günlük ücretsiz deneme aldım bakayım işe yararsa alcaz mecbur.

Critaes

80+ Bronze

milenix

80+ Gold

Critaes

80+ Bronze
Bilmiyorum. Ben öyle hatırlıyordum. Sen bir bak.
UPDF diye uygulama buldum hem ücretsiz hemde istediklerimin hepsini yapabiliyorum. Ayrıca deneme sürümünde dosya düzenlenmiyormuş onu da deneyimlemiş oldum rezillik resmen.

milenix

80+ Gold
UPDF diye uygulama buldum hem ücretsiz hemde istediklerimin hepsini yapabiliyorum. Ayrıca deneme sürümünde dosya düzenlenmiyormuş onu da deneyimlemiş oldum rezillik resmen.
Adobe'den bu yüzden nefret ediyorum. Paragöz firmanın teki. Hem fahiş fiyatlar koyuyor hem deneme sürümlerinde bile herşeyi kapatıyorlar hem de bir uygulama populer oldu mu hemen alıp yüksek fiyattan ücretlendirme koy. Bulabilmeniz sevindim. Dediğiniz uygulamayı not aldım. Birgün işim düşerse bakarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,048
Son üye
Whercho
Top Bottom