Lympha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 711
parolapara yapmadım ben. 1k yı 1.7k yaptım onu demek isstedimBende 1000 yükledim 750 iyzico verdi 400 de parolapara siz nasıl 1.7 aldınız?
parolapara yapmadım ben. 1k yı 1.7k yaptım onu demek isstedimBende 1000 yükledim 750 iyzico verdi 400 de parolapara siz nasıl 1.7 aldınız?
1 Haziran günü bir arkadaşım yaptı 750 si yattı diğer gün başka arkadaşım yaptı onunki yatmadı.parolapara yapmadım ben. 1k yı 1.7k yaptım onu demek isstedim
demekki 1 haziranda kaldırmıoşlar hocam1 Haziran günü bir arkadaşım yaptı 750 si yattı diğer gün başka arkadaşım yaptı onunki yatmadı.
Çok iyi kampanyaydı kaldırılmasına üzüldüm ancak geçen ay da perdigital iki kampanya sitelerinde görünmüyordu yinede faydalanıyor duk.demekki 1 haziranda kaldırmıoşlar hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çünkü az önce denedim gelmedi gelmeyince aradım, %25 de perdigital var ama %50 de yok dediler. acaba başka türlü epin alamaz mıyız ne güzel kyc doğrulamasız 700 500 bişe geliyordu
aynısını dedim hocam. çok fazla siteyle anlaşmamız olduğu için hepsini koyamıyoruz dediler. %25 kampanyası geçerli sadece haberiniz olsun, ki zaten perdigitalde para çekerken %5 fazla alıyor yani %20 kampanya var aslında öyle düşünün yine işinizi görürse alınÇok iyi kampanyaydı kaldırılmasına üzüldüm ancak geçen ay da perdigital iki kampanya sitelerinde görünmüyordu yinede faydalanıyor duk.
nasıl yapılıyo hocam? detaylı anlatırsanız hiç bilmiyorumne güzel 1k yı atıyodum 1.7k yapıp kesintilerle 1.5k çekiyordum no başı 500tl nakide çeviriyodum
geçti gitti hocam artık olmuyor maalesefnasıl yapılıyo hocam? detaylı anlatırsanız hiç bilmiyorum