Neler Yeni

perfan 120 h sesli çalışıyor

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Yeni aldım pc ilk açılırken 2000 rpm civarında çalışıyor açıldıktan sonra 1100 RPM düşüyor bu nasıl ayarlanıyor?
ve birde bu soğutucunun bu kadar ses çıkarması normalmi biraz fazla ses çıkarıyor özellikle 2000 rpm civarında olunca

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Yeni aldım pc ilk açılırken 2000 rpm civarında çalışıyor açıldıktan sonra 1100 RPM düşüyor bu nasıl ayarlanıyor?
ve birde bu soğutucunun bu kadar ses çıkarması normalmi biraz fazla ses çıkarıyor özellikle 2000 rpm civarında olunca
hocam konuyla alakasız eskiden şimdiye oyunlarda kaç derece fark oldu ben de almayı düşünüyorum ama kule tipi mi alsam yoksa 120mm sıvı soğutma mı alsam bilemedim

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konuyla alakasız eskiden şimdiye oyunlarda kaç derece fark oldu ben de almayı düşünüyorum ama kule tipi mi alsam yoksa 120mm sıvı soğutma mı alsam bilemedim
şöyle rdr 2 de 86 yı görmüştüm bende anlamadığım bir şeyde vat mesala 78 deyken bir anda 86 oluyor sonra geri düşüyor ama bu soğutucu ile en fazla 66 yı gördüm genelde 63 derecede takılı kalıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İlk açılışta neredeyse her PC fan ayarlıyor zaten buna garip bir şey yok. Önemli olan açıldıktan sonrası.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
şöyle rdr 2 de 86 yı görmüştüm bende anlamadığım bir şeyde vat mesala 78 deyken bir anda 86 oluyor sonra geri düşüyor ama bu soğutucu ile en fazla 66 yı gördüm genelde 63 derecede takılı kalıyor
hocam o bende de cok oluyor normalde rdr2 de 70-71 derece calısıyor bir anda 77-78 olup geri 70-71 seviyelerine düşüyor. genelde 75 üstü görmedim bu değerler normal herhalde bir tane uygun fiyatlı kule tipi alırsam 60'ı geçmez diye düşünüyorum

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
İlk açılışta neredeyse her PC fan ayarlıyor zaten buna garip bir şey yok. Önemli olan açıldıktan sonrası.
sağol ama sesli çalışıyor özellikle yükte olunca daha sesiz bekliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o bende de cok oluyor normalde rdr2 de 70-71 derece calısıyor bir anda 77-78 olup geri 70-71 seviyelerine düşüyor. genelde 75 üstü görmedim bu değerler normal herhalde bir tane uygun fiyatlı kule tipi alırsam 60'ı geçmez diye düşünüyorum
dediğim gibi bende 86 oluyordu şuan 60 larda soğutuculardan çok anlamıyorum malesef daha bilgili kişilere sorun bence

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal

dediğim gibi bende 86 oluyordu şuan 60 larda soğutuculardan çok anlamıyorum malesef daha bilgili kişilere sorun bence
tek sıkıntı benım kasam biraz küçük, yükseklik 15cm üstü kurtarmıyor ucu ucuna da sığsın istemiyorum o yüzden araştırmalardayım teşekkürler yardım için :)

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
tek sıkıntı benım kasam biraz küçük, yükseklik 15cm üstü kurtarmıyor ucu ucuna da sığsın istemiyorum o yüzden araştırmalardayım teşekkürler yardım için :)
rica ederim :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,267
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

O zaman BIOS üzerinden sıcaklığa göre fan eğrisi yapacaksın. Ama beklentin de buna göre olsun öyle pahalı bir model değil bu yani.

VeloceRR

80+ Bronze
Fanların db özelliği yazıyor özelliklerinde keşke ordan baksaydın hocam. Bana da senın fandan önermişleri onun yerine dark freezer x125 aldım oyunda bile fandan yüksek ses duymuyorum. Sıcaklık değerlerim de yükte 60 dereceyi geçmiyor.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Aynısı bende var hiç ses yok
Montajlama da yanlış bısey mı yaptın acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,774
Üyeler
163,878
Son üye
keremschumacher
Top Bottom