Yardım Peugeot 206+ 1.4HDİ alınır mı ?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,411
Araç 1.4HDİ motor.

Aracın sağ ve sol çamurlukları değişmiş. Arkadan kazası var ama bagajda hasar yok. Sol yanda boya var, bel altı. 290 binde ama motoru güzel duruyor, sesi de iyi. Motor içi baya temiz. Kulelerine baktım, şasilere de ufaktan baktım. Araç komple beyaz tavan bagaj kaput işlemsiz boyasız Zaten fenomen olan mavili expertizden raporu var 3 günlük ama ben yine yaptıracağım babandan alsan yaptırmak lazım devir öyle.

Önde MT coil var. OZ jant var, rengi tam bilmiyorum ama bronz gibi, koyu bir renk. Lastikler sıfır. Janttaki siyah plastikler beyaza yapılmış. İçi baya temiz. 2011 model. Amerikan park var ekstra olarak.

Tam detaylı bakamadım. Fiyatı 425 bin TL. 350 bin TL’yi önden vereceğiz, geri kalanını Temmuz sonuna kadar ödeyeceğim. Gidişini beğendim, motor sesi güzel.

aklıma takılan şeyler şu sonuçta dizel araba ve 290k km yapmış bir takılan bu kafama birde araba peugeot ya acaba masraf kaçırır mı ben bunu İzmir-Manisa arası işe gidip gelirken kullanacağım yazın 3 ay servis yokken perişan oluyorum kışın satarım opel corsa falan alırım diyorum 2015 model falan konumuza döneyim sizce bu araba masraf çıkartır mı alınır mı bu paraya ekstralar var diye çokta kötü gelmedi araba arka kısımdan gıcırtı sesi geliyor oda arabayı çok yıkıyorum yağlamak lazım dedi ama bilemedim baktırcam ona

300 bin km üstü dizel araçlar ateşle oynamak gibidir. 1-2 yıl kullandıktan sonra motor inerse hiç şaşırma, bir de Peugeot sanayi dostudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Size önerim YouTube canlı yayınlar var. Orada isteklerinizi ve bütçenizi söylerseniz yardımcı olabilirler. Veya onlar " şu kişiler bu arabayı alabilir" diyebilir.

300 bin km üstü dizel araçlar ateşle oynamak gibidir. 1-2 yıl kullandıktan sonra motor inerse hiç şaşırma, bir de Peugeot sanayi dostudur
1 2 Yıl değil ya hazirana kadar servisim var ztn onla gidicem yazın 3 ay beni kurtarsın yeter gidipte kuş serisi de almak istemiyorum kışında satarım satan kişide güvenilir tanıdığın tanıdığı ama bende ztn km den dolayı pek sıcak olamıyorum şöyle bir 230 250 binde olsa tamam diyecektimde dizel birde

Bir de elden çıkarma konusu var. Çok alınıp satılan araç tercih edilmeli. Kaldı ki bu km de aracı alan da zor olur

Size önerim YouTube canlı yayınlar var. Orada isteklerinizi ve bütçenizi söylerseniz yardımcı olabilirler. Veya onlar " şu kişiler bu arabayı alabilir" diyebilir.
link varmı ya bunu alamazsam hazirana kadar vaktim var en kötü krediye abanıp (yapmak istemiyorum) opel corsa alıcam 2011 model 1.2 motorunu km düşük temiz çok güzel araçlar var 500 600 aralığında veya fiesta 1.25 düşünüyorum ama şuan da bu kadar çıkmakta zorluyor

Bir de elden çıkarma konusu var. Çok alınıp satılan araç tercih edilmeli. Kaldı ki bu km de aracı alan da zor olur
varmı maks 400 450 civarına önerin hatta 300 civarları bile olur benim kafamda aslında 98 honda civic var 1.4 is oda olmazsa ztn idarelik arıyorum tek kapılı var 240 280 300 civarları 4 kapılı 300 350

Geçen yıla ait bir video. Farklı tarzlarda videoları da var. Şu fiyat aralığına şunlar alınır gibi. Canlı yayın da yapıyor. Diğer videoları da izlenir.

1.4 hdi motorun en büyük sorunları enjektör/pompa sorunları. Özellikle kilometreye bakılırsa bir takım enjektör veya pompa isteme ihtimali var. Yakıt hattından sorun yaşama ihtimalin yüksek yani. Ayrıca turbo kısmında da iyi dinlemen lazım ıslık olacağını düşünüyorum. Bir de arada bir maf sensörünü çıkarıp temizlemen gerekebilir fazla yukarda kaldığı için pislikleri çabuk çekiyor.

3 aylığına alma. Uzun ömürlü bir şey al. Üç Ay sonra ne olacağını ön göremez sin.
uzun ömürlüye gerek yok şu an kanka uzun ömürlü olarak corsa fiesta düşünüyorum ztn ama onun için kredi çekmem gerekli oda gereksiz 100 110k faiz olacak 12 ay ödeme şartıyla ama şuan ki durumda al 300 350k diye rahat çıkaracağım para var bir kaç ay daha vaktim var acelesi yok yazın lazım olmasa almaya gönlüm yok aslında ama yazın o sıcakta 3 ay boyunca her gün o durak bu durak ordan iş yerine yürü derken 45 dk toplamda yol yürüyorum 1 saate yolum sürüyor otobüstü dolmuştu vs totalde 1.30 saat sabah 1.30 saat akşam vaktim çöpe gidiyor buda iyimser süreler trafik olursa birde oradan yak :D motor alayım diyorum tecrübem yok trafikte ve uzun yol sayılabilir yokuş yukarı ve dönüşte aşağı olarak yolda sürekli tırlar kamyonlar var bak mesela yaz geçen hafta Bornovada 3 kişi vefat etti tırlar karşı şeride geçti de kumar yani tehlikeli o yüzden motor kafadan iptal ztn o riski alamam olacağı varsa olurda gerek yok risk almaya araç şart kısaca sabrım kalmadı yani taşınma ihtimalimde bu aralar zor Manisaya da taşınmam ztn ondan bir araba şart 3 aylıkta olsa veya 3 aylık bile olmasa 1 sene kullanırım o sırada para biriktirir model yükseltirim

3 aylığına alma. Uzun ömürlü bir şey al. Üç Ay sonra ne olacağını ön göremez sin.
ama ben yoğunluk olarak 3 ay binicem sonra servis kullancam yine üniversiteler açılınca gerek yok arabanın bakım masrafıydı lastik cart curt servis iyi oluyor yolda uyuma avantajları var dezavantajıda varda olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,234
Üyeler
194,247
Son üye
diatemxes
Geri