Neler Yeni

Pinti Store güvenilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Karıbasan
Sana o oyunun olduğu hesabı veriyorlar ve senin gibi 20-30 kişiyede veriyorlar kendi instagram hesaplarında bi postun yorumlarında bunu söylemişlerdi.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Burada ki sorun ne anlamadım. NS serverlarına bakarsan bitkiselreyonum da kurumsal bir kuruluş. Altyapısı yenilendi bu gün sitenin şimdi baksan farklı bir dns sunucusu görürsün. Bu arada site bana ait evet.
Sitenin yetkilisi olarak yazıyorum çalıntı hesap satmıyoruz. Offline oyunlarda birden fazla kişiye verilme durumu olabilir evet sonuçta internet bağlantısı olmadan oynuyorsunuz oyununuz güncel kalıyor. Online oyunlarda herkese 1 hesap veriliyor. Rus site ile bağdaştırmayın kendi sağlayıcılarımız var. Reklam yapmak değil amacım konunun açıldığını buradan gördüm müdahale ediyorum sadece, moderatör arkadaşlarım görürse uyarabilirler yasak mı bilmiyorum. Ödemeniz paytr sanal pos şirketine yapılıyor tarafımıza değil kart bilgileriniz çalınmaz. Ek olarak hesap olarak almak zorunda değilsiniz cyberpunk ürünü key olarak 200₺ sitede.
200 tl ye nasıl veriyonuz reis anlatır mısın?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
HAKAN USTA
Öncelikle merhaba.
Kesinlikle satın almanızı önermiyorum, kendim deneyimlediğim için yazıyorum kısacası boş yapmıyorum.
Yusuf Kayaalp adlı YouTuberin reklamını yaparken gördüm siteyi Fifa 21 almak istedim ınstagramdan yetkiliye sorduğumda Hesaba kesinlikle başkası girmez dendi bende buna güvenerek aldım ve daha ilk saniyeden oyunu indiremiyordum, hesaba sürekli başkası giriyordu ve bunu mail, ınstagram, whatsapp yoluyla yetkililere yazdım gerekli ekran görüntülerini atmama rağmen bana dedikleri originden kaynaklı bir problemdir dendi. Hesaba başkasının girmesi hatası originin bir sorunu değildir. Ve bunu yazmama rağmen hala benimle iletişime geçilmedi, inanmayanlara gerekli ekran görüntülerini atabilirim eğer benim siteyi kötülemek için yazdığımı düşünenler varsa.

bahadiur

80+
Öncelikle merhaba.
Kesinlikle satın almanızı önermiyorum, kendim deneyimlediğim için yazıyorum kısacası boş yapmıyorum.
Yusuf Kayaalp adlı YouTuberin reklamını yaparken gördüm siteyi Fifa 21 almak istedim ınstagramdan yetkiliye sorduğumda Hesaba kesinlikle başkası girmez dendi bende buna güvenerek aldım ve daha ilk saniyeden oyunu indiremiyordum, hesaba sürekli başkası giriyordu ve bunu mail, ınstagram, whatsapp yoluyla yetkililere yazdım gerekli ekran görüntülerini atmama rağmen bana dedikleri originden kaynaklı bir problemdir dendi. Hesaba başkasının girmesi hatası originin bir sorunu değildir. Ve bunu yazmama rağmen hala benimle iletişime geçilmedi, inanmayanlara gerekli ekran görüntülerini atabilirim eğer benim siteyi kötülemek için yazdığımı düşünenler varsa.
Merhaba, gerekli bilgiler her yerden verildi. Online oyunlarda hesabın 1'den fazla kişiye verilirse oyunun oynanmayacağı bilgisi dahil verildi. Fifa 20 Ultimate Team + 65₺ sitemizde kullanabileceğiniz kupon verebileceğimizi söyledik, istediğiniz zaman alabileceğiniz bir telafi idi. Şu an ise bu yaptığınız forumda karalamaya giriyor verebileceğimiz tek destek harcadığınız tutarın hesabınıza iade edilmesi, iyi günler.
Ek olarak ise sponsorluğun amacı zaten para kazanmaktır bahsettiğiniz arkadaşımız kendi reklamını yapmıyor sonucta. Zaten anlaşmamız vardı kendisi bozdu. Her zaman bu süreç ile ilgili bilgilendirme mail'i tarafınıza iletildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
HAKAN USTA
Merhaba, gerekli bilgiler her yerden verildi. Online oyunlarda hesabın 1'den fazla kişiye verilirse oyunun oynanmayacağı bilgisi dahil verildi. Fifa 20 Ultimate Team + 65₺ sitemizde kullanabileceğiniz kupon verebileceğimizi söyledik, istediğiniz zaman alabileceğiniz bir telafi idi. Şu an ise bu yaptığınız forumda karalamaya giriyor verebileceğimiz tek destek harcadığınız tutarın hesabınıza iade edilmesi, iyi günler.
Merhaba, hesabı kesinlikle kimseyle paylaşmadım bunun üzerine yemin edebilirim, gerçekten yeni hesap veya herhangi bir şekilde ilgilenme olmayacaksa iade istediğimi whatsapp'tan bildirdim fakat geri dönüş almadım.

bahadiur

80+
Merhaba, hesabı kesinlikle kimseyle paylaşmadım bunun üzerine yemin edebilirim, gerçekten yeni hesap veya herhangi bir şekilde ilgilenme olmayacaksa iade istediğimi whatsapp'tan bildirdim fakat geri dönüş almadım.
Tekrardan mesaj atın WhatsApp canlı destek hattimiza. Dönüş yapılır, karalama yapmaya hakkınız yok sonuçta, garanti sözleşmesi var. Her şeyi okuyup onayladığınız kabul ediyorsunuz. Normalde iade yapılmaması gerekiyor gecikme sebebi ile yapıyoruz iade tutarı hesabınıza yarım saat içerisinde iletilir tarafınıza.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
HAKAN USTA
İade dekontu mail yoluyla ulaştı. Ücret hesabıma henüz gelmedi iki iş günü içerisinde ücreti alınca tekrar bilgilendireceğim.

bahadiur

80+
Açıkçası bence güvenilir bir site ben 3 liralık Steam random key aldım çöp bir oyun çıksa bile yaklaşık 2 haftadır hiçbir şey olmadı oyun olduğu gibi duruyor. Ve yaklaşık 3 gün önce Minecraft premium hesap satın aldım her ne kadar şifre e posta değiştirmek garanti dışı bırakır hesabı dese de ben şifresini değiştirdim içimin rahat etmesi için. E postası değişmiyordu premium hesabın. Ve aldığımda nickname yi değiştirmeye çalıştığımda 30 gün olayı vardı ve yaklaşık 23 gün sonra nickname yi değiştirebilirsiniz dedi. Umuyorum hesabım çalınmaz veya elimden gitmez. Ben zaten oyunlara yüklü miktarda para verme gibi bir imkanım olmadığı için ve Minecraft premiuma ihtiyacım olduğu için ve arkadaşlarımla oynamak için aldım. Zaten Euro uçuyor Minecraft kendi sitesinde 23,95 Euro yaklaşık 230 lira civarında ve ben en azından Minecraft gibi bir oyuna 230 lira vermem hatta hiç bir oyuna 230 lira vermem. Bence benim durumumda olanlar için ideal bir çözüm... İyi forumlar.
Merhabalar,
Memnun kalmanıza sevindim. Tedairkçimiz tarafından fark edildiğinde maalesef ki şifre sıfırlanacaktır. Garanti sözleşmesi vs. her şey sunulmuştu, hesabı kaybedince lütfen yeni hesap istemek yerine tekrar satın alınız çünkü yeni hesap sağlayamayacağız. İyi forumlar.

wolychen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Bayındır
Peki şifresi ve e postası değişebilen hesap satılmıyor ne yapalım veya ileride ekler misiniz

chagho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren demirci
Öncelikle selam,
kendi yaşadığım durumu izah edeyim ben ve arkadaşım beraber oynamak için a way out oyununu aldık kartan paramız çekildi oyununda min 30 dk maksimum 24 saatte verileceği yazılıyordu lakin siparişin üzerinden tam 4 gün geçti ve halen hesaplarımız gelmedi kendilerinin destek mailine mail gönderdim onunda üzerinde 3 gün geçti halen dönen olmadı benim diyeceğim alırken 2 kere düşünün belki bazı oyunları veriyorlardır ya da keyleri ama hepsine güvenmeyin diyeceklerim bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Kullanıcı panelinden alan adı yönetimine girerek kaldırabilirsin.
Neden kaldıralım ki? Ne yapacaksın? İllaha birşeyler satmak için şirket mi olmak gerekiyor? Kendi websitem de var birçok pazar yerinde de satış yapıyorum 25k in üstünde işlemim var Allah'a şükür kimsenin hakkına da girmedim kişi karşıyı kendinden bilirmiş derler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,109
Üyeler
168,085
Son üye
Tahauckardes
Top Bottom