200 tl ye nasıl veriyonuz reis anlatır mısın?Burada ki sorun ne anlamadım. NS serverlarına bakarsan bitkiselreyonum da kurumsal bir kuruluş. Altyapısı yenilendi bu gün sitenin şimdi baksan farklı bir dns sunucusu görürsün. Bu arada site bana ait evet.
Sitenin yetkilisi olarak yazıyorum çalıntı hesap satmıyoruz. Offline oyunlarda birden fazla kişiye verilme durumu olabilir evet sonuçta internet bağlantısı olmadan oynuyorsunuz oyununuz güncel kalıyor. Online oyunlarda herkese 1 hesap veriliyor. Rus site ile bağdaştırmayın kendi sağlayıcılarımız var. Reklam yapmak değil amacım konunun açıldığını buradan gördüm müdahale ediyorum sadece, moderatör arkadaşlarım görürse uyarabilirler yasak mı bilmiyorum. Ödemeniz paytr sanal pos şirketine yapılıyor tarafımıza değil kart bilgileriniz çalınmaz. Ek olarak hesap olarak almak zorunda değilsiniz cyberpunk ürünü key olarak 200₺ sitede.
Ucuz etin yahnisi yenmiyor güvenilir gelmedi bana.https://pinti.store/ link burada
Fiyatlar baya ucuz geldi,Bi sıkıntı varmıdır,COD black ops cold warı alsam online oynayabilirmiyim.
Merhaba, gerekli bilgiler her yerden verildi. Online oyunlarda hesabın 1'den fazla kişiye verilirse oyunun oynanmayacağı bilgisi dahil verildi. Fifa 20 Ultimate Team + 65₺ sitemizde kullanabileceğiniz kupon verebileceğimizi söyledik, istediğiniz zaman alabileceğiniz bir telafi idi. Şu an ise bu yaptığınız forumda karalamaya giriyor verebileceğimiz tek destek harcadığınız tutarın hesabınıza iade edilmesi, iyi günler.Öncelikle merhaba.
Kesinlikle satın almanızı önermiyorum, kendim deneyimlediğim için yazıyorum kısacası boş yapmıyorum.
Yusuf Kayaalp adlı YouTuberin reklamını yaparken gördüm siteyi Fifa 21 almak istedim ınstagramdan yetkiliye sorduğumda Hesaba kesinlikle başkası girmez dendi bende buna güvenerek aldım ve daha ilk saniyeden oyunu indiremiyordum, hesaba sürekli başkası giriyordu ve bunu mail, ınstagram, whatsapp yoluyla yetkililere yazdım gerekli ekran görüntülerini atmama rağmen bana dedikleri originden kaynaklı bir problemdir dendi. Hesaba başkasının girmesi hatası originin bir sorunu değildir. Ve bunu yazmama rağmen hala benimle iletişime geçilmedi, inanmayanlara gerekli ekran görüntülerini atabilirim eğer benim siteyi kötülemek için yazdığımı düşünenler varsa.
Merhaba, hesabı kesinlikle kimseyle paylaşmadım bunun üzerine yemin edebilirim, gerçekten yeni hesap veya herhangi bir şekilde ilgilenme olmayacaksa iade istediğimi whatsapp'tan bildirdim fakat geri dönüş almadım.Merhaba, gerekli bilgiler her yerden verildi. Online oyunlarda hesabın 1'den fazla kişiye verilirse oyunun oynanmayacağı bilgisi dahil verildi. Fifa 20 Ultimate Team + 65₺ sitemizde kullanabileceğiniz kupon verebileceğimizi söyledik, istediğiniz zaman alabileceğiniz bir telafi idi. Şu an ise bu yaptığınız forumda karalamaya giriyor verebileceğimiz tek destek harcadığınız tutarın hesabınıza iade edilmesi, iyi günler.
Tekrardan mesaj atın WhatsApp canlı destek hattimiza. Dönüş yapılır, karalama yapmaya hakkınız yok sonuçta, garanti sözleşmesi var. Her şeyi okuyup onayladığınız kabul ediyorsunuz. Normalde iade yapılmaması gerekiyor gecikme sebebi ile yapıyoruz iade tutarı hesabınıza yarım saat içerisinde iletilir tarafınıza.Merhaba, hesabı kesinlikle kimseyle paylaşmadım bunun üzerine yemin edebilirim, gerçekten yeni hesap veya herhangi bir şekilde ilgilenme olmayacaksa iade istediğimi whatsapp'tan bildirdim fakat geri dönüş almadım.
Merhabalar,Açıkçası bence güvenilir bir site ben 3 liralık Steam random key aldım çöp bir oyun çıksa bile yaklaşık 2 haftadır hiçbir şey olmadı oyun olduğu gibi duruyor. Ve yaklaşık 3 gün önce Minecraft premium hesap satın aldım her ne kadar şifre e posta değiştirmek garanti dışı bırakır hesabı dese de ben şifresini değiştirdim içimin rahat etmesi için. E postası değişmiyordu premium hesabın. Ve aldığımda nickname yi değiştirmeye çalıştığımda 30 gün olayı vardı ve yaklaşık 23 gün sonra nickname yi değiştirebilirsiniz dedi. Umuyorum hesabım çalınmaz veya elimden gitmez. Ben zaten oyunlara yüklü miktarda para verme gibi bir imkanım olmadığı için ve Minecraft premiuma ihtiyacım olduğu için ve arkadaşlarımla oynamak için aldım. Zaten Euro uçuyor Minecraft kendi sitesinde 23,95 Euro yaklaşık 230 lira civarında ve ben en azından Minecraft gibi bir oyuna 230 lira vermem hatta hiç bir oyuna 230 lira vermem. Bence benim durumumda olanlar için ideal bir çözüm... İyi forumlar.
Neden kaldıralım ki? Ne yapacaksın? İllaha birşeyler satmak için şirket mi olmak gerekiyor? Kendi websitem de var birçok pazar yerinde de satış yapıyorum 25k in üstünde işlemim var Allah'a şükür kimsenin hakkına da girmedim kişi karşıyı kendinden bilirmiş derler.Kullanıcı panelinden alan adı yönetimine girerek kaldırabilirsin.