Neler Yeni

Pinti Store güvenilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Neden kaldıralım ki? Ne yapacaksın? İllaha birşeyler satmak için şirket mi olmak gerekiyor? Kendi websitem de var birçok pazar yerinde de satış yapıyorum 25k in üstünde işlemim var Allah'a şükür kimsenin hakkına da girmedim kişi karşıyı kendinden bilirmiş derler.
Vergi? Aha elimde kanıt. Bu yaşımda benden bile vergi levhası istiyorlar. Benim gibi birisi yakalarsa GİB web sitesinden şikayeti yapıştırır. Bir şey olmaz sanma en ufak mesajınla dahi bulunursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, gerekli bilgiler her yerden verildi. Online oyunlarda hesabın 1'den fazla kişiye verilirse oyunun oynanmayacağı bilgisi dahil verildi. Fifa 20 Ultimate Team + 65₺ sitemizde kullanabileceğiniz kupon verebileceğimizi söyledik, istediğiniz zaman alabileceğiniz bir telafi idi. Şu an ise bu yaptığınız forumda karalamaya giriyor verebileceğimiz tek destek harcadığınız tutarın hesabınıza iade edilmesi, iyi günler.
Ek olarak ise sponsorluğun amacı zaten para kazanmaktır bahsettiğiniz arkadaşımız kendi reklamını yapmıyor sonucta. Zaten anlaşmamız vardı kendisi bozdu. Her zaman bu süreç ile ilgili bilgilendirme mail'i tarafınıza iletildi.
Bu reklamlar daha nasıl burada durabiliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden kaldıralım ki? Ne yapacaksın? İllaha birşeyler satmak için şirket mi olmak gerekiyor? Kendi websitem de var birçok pazar yerinde de satış yapıyorum 25k in üstünde işlemim var Allah'a şükür kimsenin hakkına da girmedim kişi karşıyı kendinden bilirmiş derler.
Birisi whois'i neden gizler? Google SEO tarafında ve daha birçok arama motorunun algoritmalarında Whois büyük bir etken.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,234
Üyeler
168,269
Son üye
usmcsas
Top Bottom