Neler Yeni

Piyasanın en kaliteli psu'su hangisi ?

~helloworld

80+ Bronze
Yani paraya kıymaya hazırım dedim demesine de bu ne hocam. 30 Bin TL de bayılmayalım bir zahmet. Sabancının oğlu değilim ben.
En iyi psu demişsin ,adam da çok kaliteli ve çok pahali bir psu atmış, sen ne istediğini bilmiyorsun bence. Fiyat performans dengesi iyi 1200w bir psu istiyorum desen tonla bulursun

tiger1

80+ Bronze
Ne için kullanacaksın hocam bu sistemi birde özel değilse ne işle uğraşıyorsun ?
Hocam sadece oyun için kullanacam fakat benim monitör çift modlu bir monitör. 4K'da 240 hertz destekliyor. 1080p'ye alınca 480 hertze çıkıyor. Hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. O yüzden 5090 şart bana. Mesleğim de düz memur. Büro personeliyim.

asko56

80+ Silver
Pardon görmemişim. Hocam şöyle bir sıkıntı var. Teknobiyotikte atx 3.1 diye belirtmişler fakat kutu üstünde yazana göre atx 3.0 psu bu. Yani teknobiyotik neden böyle bir saçmalık yapmış anlamadım. Neyse teşekkür ederim efenim zahmet ettiniz.
yok niye olsun gayet güzel ürün ama atx 3.1 destekliyordur diyor çok bir şey degişmeyecegi için ultra fayiş fiyatlar vermeye gerek yok bu ürün gayet başarılı 1200w içinde fiyat çok uygun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.
Hocam sadece oyun için kullanacam fakat benim monitör çift modlu bir monitör. 4K'da 240 hertz destekliyor. 1080p'ye alınca 480 hertze çıkıyor. Hem rekabetçi hem de hikayeli oyunlar oynuyorum. O yüzden 5090 şart bana. Mesleğim de düz memur. Büro personeliyim.
Çüş reis o nasıl monitör modeli ne ?

tiger1

80+ Bronze
En iyi psu demişsin ,adam da çok kaliteli ve çok pahali bir psu atmış, sen ne istediğini bilmiyorsun bence. Fiyat performans dengesi iyi 1200w bir psu istiyorum desen tonla bulursun
En iyi psu demek en pahalı psu mu demek oluyor ? Psu tier listte asusun ''A'' sı bile geçmiyor. Asus rog psuların ne derece dandik olduğuna redditdeki konuları okuyarak bakabilirsin. Psu konusunda asusa güvenmem. Keza 1200 watt olan thor modeli kronik sorunlu. Araştırırsan tonla konu bulursun. Ne istediğimi gayet iyi biliyorum , tabi anlayana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok niye olsun gayet güzel ürün ama atx 3.1 destekliyordur diyor çok bir şey degişmeyecegi için ultra fayiş fiyatlar vermeye gerek yok bu ürün gayet başarılı 1200w içinde fiyat çok uygun
Yok ben kalitesine bir şey demedim zaten hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim ilginiz için de. Listeme ekledim.

Çüş reis o nasıl monitör modeli ne ?

asko56

80+ Silver
En iyi psu demek en pahalı psu mu demek oluyor ? Psu tier listte asusun ''A'' sı bile geçmiyor. Asus rog psuların ne derece dandik olduğuna redditdeki konuları okuyarak bakabilirsin. Psu konusunda asusa güvenmem. Keza 1200 watt olan thor modeli kronik sorunlu. Araştırırsan tonla konu bulursun. Ne istediğimi gayet iyi biliyorum , tabi anlayana.

Yok ben kalitesine bir şey demedim zaten hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim ilginiz için de. Listeme ekledim.

size 5090 şartmış

shımbo23

80+
Bunu 1 haftadır araştırıyorum aslında atx 3.1 olması falan çok iyi ama marka olarak güven vermiyor. Youtube incelemeleri de yok. O yüzden saldım bunu hocam.
Ben 1000w 5400e aldım 80+platin olması çok iyi herkes önermişti 1000w fazlası gereksiz şuanki kartlarda sistemlerde bence 4090 3090 almıyorsan alınabilir en iyi psu fiyatına göre daha bişey bekleme kaliteli yani ama satıcı teknobiyotik bi sorun yaşarsan psu da şikayetvarda çok şikayet var çok uğraştırıyorlar garanti iade vb bilgin olsun o riski bil bana düzgün gönderdiler bi sorun yaşamadım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.

Reis 4090 hakkını veremiyormu bu monitörün

asko56

80+ Silver

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.
Aslında verir vermesine fakat 5090 alayim en az 5 sene götürsün kafasındayım. Çünkü monitör 4k olduğu için 4090'a fazla güvenemiyorum.
5090 ne zamana çıkacak biliyormusun ?
İşlemcin ne 5090 ın yanına ne var ?

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
seasonic
sirtec
enermax
fsp
sun flower
bunlar dünyanın en iyi psu üreticileridir.
seasonic ve global müsteri memnuiyetinde corsair ve evga psu sahsen tercihim olurdu.
f/p istersen sirtec markası high power

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,140
Üyeler
168,244
Son üye
memna
Top Bottom