O uygulama içi alışveriş değil sadece hesabına özel uygulama oyun ve kitap alımlarında geçerli. Bunu da playstore üzerinden yapabilirsin. şartlarında yazar zaten ayrıca bana 1 TL gelmiş arkadaş dalga mı geçiyorlarMerhabalar ben play storedan %95 lik indirim kazandım bunu play store ödemesiyle bakiyeye dönüştürebileceğim bir uygulama vb. Var mı
Bende indirim var ama kullanamıyorum bir bilginiz varmı acaba?O uygulama içi alışveriş değil sadece hesabına özel uygulama oyun ve kitap alımlarında geçerli. Bunu da playstore üzerinden yapabilirsin. şartlarında yazar zaten ayrıca bana 1 TL gelmiş arkadaş dalga mı geçiyorlar
Daha önceden hesabınızda kullandıysanız satın aldırmıyor hocam indirim koduyla. İlk defa indirim kullanacağınız bir hesap olmalıBende indirim var ama kullanamıyorum bir bilginiz varmı acaba?
hesapla ilk defa play store girdim yani hesapta uygulama bile yüklemedim ama indirim kullanılmıyorDaha önceden hesabınızda kullandıysanız satın aldırmıyor hocam indirim koduyla. İlk defa indirim kullanacağınız bir hesap olmalı
Sipariş indirimi ödeme ekranında yansıyor hocam ödeme ekranına geldiğinizde indirim uygulanmamış mı oluyor ?@SamiPRE hesapla ilk defa play store girdim yani hesapta uygulama bile yüklemedim ama indirim kullanılmıyor
İndirim uygulanıyor fakat satın almak için indirimi kaldırın gibi bir şey diyorduSipariş indirimi ödeme ekranında yansıyor hocam ödeme ekranına geldiğinizde indirim uygulanmamış mı oluyor ?
İndirim uygulanıyor fakat satın almak için indirimi kaldırın gibi bir şey diyordu
Hocam indirim uygulanıyor almaya çalışınca "teklif uygulanmıyor satın almak için teklifi kaldırın" diyor.Sipariş indirimi ödeme ekranında yansıyor hocam ödeme ekranına geldiğinizde indirim uygulanmamış mı oluyor ?
.Hocam indirim uygulanıyor almaya çalışınca "teklif uygulanmıyor satın almak için teklifi kaldırın" diyor.
indirimi nereden kazandınızMerhabalar ben play storedan %95 lik indirim kazandım bunu play store ödemesiyle bakiyeye dönüştürebileceğim bir uygulama vb. Var mı
Play store rastgele verdiindirimi nereden kazandınız