Play store %95 indirim

DinoDido

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhabalar ben play storedan %95 lik indirim kazandım bunu play store ödemesiyle bakiyeye dönüştürebileceğim bir uygulama vb. Var mı

Kanka o indirim uygulama içi alışveriş için değil diye biliyorum. Oyun falan alabilirsin.

Bende indirim var ama kullanamıyorum bilgisi olan varmı

Merhabalar ben play storedan %95 lik indirim kazandım bunu play store ödemesiyle bakiyeye dönüştürebileceğim bir uygulama vb. Var mı
O uygulama içi alışveriş değil sadece hesabına özel uygulama oyun ve kitap alımlarında geçerli. Bunu da playstore üzerinden yapabilirsin. şartlarında yazar zaten ayrıca bana 1 TL gelmiş arkadaş dalga mı geçiyorlar

O uygulama içi alışveriş değil sadece hesabına özel uygulama oyun ve kitap alımlarında geçerli. Bunu da playstore üzerinden yapabilirsin. şartlarında yazar zaten ayrıca bana 1 TL gelmiş arkadaş dalga mı geçiyorlar
Bende indirim var ama kullanamıyorum bir bilginiz varmı acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn
Bende indirim var ama kullanamıyorum bir bilginiz varmı acaba?
Daha önceden hesabınızda kullandıysanız satın aldırmıyor hocam indirim koduyla. İlk defa indirim kullanacağınız bir hesap olmalı

Daha önceden hesabınızda kullandıysanız satın aldırmıyor hocam indirim koduyla. İlk defa indirim kullanacağınız bir hesap olmalı
hesapla ilk defa play store girdim yani hesapta uygulama bile yüklemedim ama indirim kullanılmıyor

@SamiPRE hesapla ilk defa play store girdim yani hesapta uygulama bile yüklemedim ama indirim kullanılmıyor
Sipariş indirimi ödeme ekranında yansıyor hocam ödeme ekranına geldiğinizde indirim uygulanmamış mı oluyor ?

İndirim uygulanıyor fakat satın almak için indirimi kaldırın gibi bir şey diyordu
Sipariş indirimi ödeme ekranında yansıyor hocam ödeme ekranına geldiğinizde indirim uygulanmamış mı oluyor ?
Hocam indirim uygulanıyor almaya çalışınca "teklif uygulanmıyor satın almak için teklifi kaldırın" diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam indirim uygulanıyor almaya çalışınca "teklif uygulanmıyor satın almak için teklifi kaldırın" diyor.
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,951
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri