Neler Yeni

Playstation 3 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğithan Korkmaz
Beyler Merhaba Öncelikle ben yiğithan Babamın Pek fazla bütçesi yok çok uçmak felan istemiyorum şahsen ben ps3 bakmayı düşünüyorum Gelip bana yok sunu yap ps4 al biraz daha bekle ps5 alın demeyin lütfen hiç ps sahibi falanda olmadım acaba hala alınır mı? 40 oyunlu 2 sıfır kollu ps3 1399₺ alınır mı?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Beyler Merhaba Öncelikle ben yiğithan Babamın Pek fazla bütçesi yok çok uçmak felan istemiyorum şahsen ben ps3 bakmayı düşünüyorum Gelip bana yok sunu yap ps4 al biraz daha bekle ps5 alın demeyin lütfen hiç ps sahibi falanda olmadım acaba hala alınır mı? 40 oyunlu 2 sıfır kollu ps3 1399₺ alınır mı?
Çok pahalı, eğer o kadar bütçen varsa söylememizi istememişsin ama biraz daha koy PS4 al.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hayır çok pahalı.

ps3'e dört haneli paralar ödemeyin.

ulaş bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ulaş Aydınoğlu
Hocam o fiyata PS4 bile bulursunuz.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
alınır neden alınmasın ps3 halen iyi . ps 2 den sonra 3 devrim gibi bişey olmuştu. piyasasını bilmediğim için fiyatı konusunda bişey diyemeyeceğim. Ama halen alınır ve oynanabilir.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle şuan çok pahalı ben 2 sene önce 500 TL ye PS3 süper slim almıştım (en iyi olan model)500gb yanında 2 kol artı 5 oyunla 1.5 sene online oyun oynadim sonra baktım sarmamaya başladı gittim kırdırdım(bilmiyorsan PC deki crack oyun indirmek gibi bişey)şimdi 50 tane oyun var hayvan gibi Sarıyor 1 sene online oynadığım için online oynayamasamda bir eksiklik hissetmedim.

MutluTC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan MUTLU
1400 tl biraz pahalı 900 lira bandinda ilerliyor genellikle alinmaz diye bsy yok youtube de rahatlıkla videolarina ulasabilirsin misal

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Reis ps4 5 alma durumun yoksa. ps 3 alacak kadar paran varsa, Çokta istiyorsan kimseyi dinleme al. yok eskidi yok artık alınmam bilmem ne Git kırık al bitane istediğin oyunlarıda uyguna attırırsın. Bende zamanında çok istedim alamadım hep bi ps alıp tv ye kurup uzanıp oynamak hayalim olarak kaldı :) ilerde yapacam ama. Alırken Tek dikkat etmen gereken husus piyasayı iyi araştır. Kim neyi kaçtan satıyor. Hakkından fazlasını vermemeye çalıs. PS fiyatlarıda bu son zamanlarda arttı diye biliyorum.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ps3 çok güzel bir konsol özellikle oyunlarıyla
ama bu fiyat fazla

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
alınır neden alınmasın ps3 halen iyi . ps 2 den sonra 3 devrim gibi bişey olmuştu. piyasasını bilmediğim için fiyatı konusunda bişey diyemeyeceğim. Ama halen alınır ve oynanabilir.
Alınır ama o kadar yüksek fiyatlar ödenmez hocam.
Ps3 Sony'yi Sony yapan alet çok meşhurdu zamanında.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Eğer xbox seviyorsanız o fiyata xbox one fat alınır bana kalırsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR