Neler Yeni

Playstation 3 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yiğithan Korkmaz
Öncelikle şuan çok pahalı ben 2 sene önce 500 TL ye PS3 süper slim almıştım (en iyi olan model)500gb yanında 2 kol artı 5 oyunla 1.5 sene online oyun oynadim sonra baktım sarmamaya başladı gittim kırdırdım(bilmiyorsan PC deki crack oyun indirmek gibi bişey)şimdi 50 tane oyun var hayvan gibi Sarıyor 1 sene online oynadığım için online oynayamasamda bir eksiklik hissetmedim.
Şuan 2 sene öncesine gidemiyorum bide yanlışınız var en iyi model slim modeli süper slimin CD takma yeri her an tekleyebilir

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Hocam sen benim yorumumu dikkate al lütfen ps 3 um var çünkü
2 3 yıl önce cok temiz ps3 aldim 500 tl flndi 6 tanede cd verdi 2 bf 2 cfd oyunu orijinal cd leydi 10 tane oyunu 30 50 tl arasına yüklüyorlar 1000 tlden pahalı ise alma

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şuan 2 sene öncesine gidemiyorum bide yanlışınız var en iyi model slim modeli süper slimin CD takma yeri her an tekleyebilir
En iyi model derken en gelişmiş olan model demek istedim yani slim model daha iyi olabilir 2 2.5 sene oldu senin dediğin sorunu daha yaşamadım.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sadece CD kapağı sıkıntılı biraz ama onda da sıkıntı çıktığı nadir rastlanan bir durum. Bunun dışında Super Slim en stabil ve iyisi.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En iyi model derken en gelişmiş olan model demek istedim yani slim model daha iyi olabilir 2 2.5 sene oldu senin dediğin sorunu daha yaşamadım.
Ayrıca PS3 ile her sorunu bana sorabilirsin hala aktif bir şekilde kullanıyorum ve alırken de baya bı araştırma yapmıştım.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sadece CD kapağı sıkıntılı biraz ama onda da sıkıntı çıktığı nadir rastlanan bir durum. Bunun Super Slim en stabil ve iyisi.
Eğer o kapağı hayvan gibi elinizle kapatıp açarsanız bozulur onun tuşu var ordan insan gibi yapılırsa sorun olacağını düşünmüyorum :)

Top Bottom