Neler Yeni

PlayStation 4 slim mi Xbox series s mi

Allmuted

80+ Bronze
Tabi ki series s . Ps4eski ve desteği kesilecek

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Ben Xbox Series S konsoluna geçmeni önermiyorum PlayStation 4 Slim den devam et 2025 kadar destek alacak emin ol çok pişman olursun sana önceden söyleyeyim bende Xbox Series S konsolu da var tabi asıl kullandığım konsol PS4 PRO ben arkadaşlar gibi yeni nesil al demem çünkü çok eksisi var eğer eksilerini detaylı öğrenmek istiyorsanız forumda konum var onu da inceleyin Xbox Series S öneren arkadaşlardan da merak ediyorum sadece konsolu kullanıyorlar mı ellerinde var mı.
Eksilerini anlattığın konu nerede acaba ona da bakayım

ReyMysterio619

80+ Bronze
Series S tabii ki de rtx deste de var 1080p 60fps ya da 30fps de akarsınız.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu konuda her şey var eğer aklınıza takılan soru varsa cevaplayabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOT: Ayrıca Xbox Series S konsolunu satarken PS4 Slim den daha ucuza satacaksınız 2. el piyasada satmaya koyduğunuz da konsolu bekleyecek çünkü alıcı çıkmıyor konsola ilgi sıfır.
Peki bir şey soracağım ben daha çok fps ve tps oyunları oynamayı da seviyorum televizyonum 1080p 60 fps sizce PlayStation 4 oyunların çoğunu oynadıktan sonra series S geçeyim mi

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Seires S de çok yüksek 2027 de fişi çekilecek durumu şu an bile çok kötü zaten 1.5 yıldaki performansına göre konuşacak olursak yeni nesil konsol ile uzaktan yakından alakası yok kağıt üzerinde yeni nesil konsol olması onu aklamıyor Xbox One X 3 yıl da fişini çektiklerini unutmayalım.

Dying Light 2 geliştiricilerinin Xbox Series S hakkında yaptığı açıklama: Xbox Series S in GPU'su bizi geri tutuyor.
detaylı okumak isteyenler atığım link den habere bakabilirler.
yani konsolun durumu bu maximum Series S in alacağı destek 2027 kadar bu da benim iyimser tahminim umarım Xbox One X gibi 3 yılda fişini çekmezler.
Bilgisayar ile bunun arasında kalmıştım şu an vazgeçtim bilgisayar diyorum zaten oradan da gamepas var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,130
Üyeler
165,289
Son üye
Luckless
Top Bottom