Eksilerini anlattığın konu nerede acaba ona da bakayımBen Xbox Series S konsoluna geçmeni önermiyorum PlayStation 4 Slim den devam et 2025 kadar destek alacak emin ol çok pişman olursun sana önceden söyleyeyim bende Xbox Series S konsolu da var tabi asıl kullandığım konsol PS4 PRO ben arkadaşlar gibi yeni nesil al demem çünkü çok eksisi var eğer eksilerini detaylı öğrenmek istiyorsanız forumda konum var onu da inceleyin Xbox Series S öneren arkadaşlardan da merak ediyorum sadece konsolu kullanıyorlar mı ellerinde var mı.
Peki bir şey soracağım ben daha çok fps ve tps oyunları oynamayı da seviyorum televizyonum 1080p 60 fps sizce PlayStation 4 oyunların çoğunu oynadıktan sonra series S geçeyim miPS4 PRO VS Xbox Series S Hakkında Konulara Açıklama Ve PS4'ün Ne Kadar Destek Alacağı
Sony'ye bağlı işte oyun sektörünü domine eden bir firma destek kesmiyorsa Street Fighter 6 örneği gibi mesela Xbox One gelmiyor Xbox tarafında Ama PS tarafında PS4 geliyor PS nin Sifu gibi Stray gibi firmalara yaptırdığı konsol PC özel oyunlarını saymıyorum bile yani anlatmak istediğim 3. parti...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu konuda her şey var eğer aklınıza takılan soru varsa cevaplayabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NOT: Ayrıca Xbox Series S konsolunu satarken PS4 Slim den daha ucuza satacaksınız 2. el piyasada satmaya koyduğunuz da konsolu bekleyecek çünkü alıcı çıkmıyor konsola ilgi sıfır.
?
Hocam peki series s ne kadar süre destek alacak ne kadar süre oyun gelmeye devam edecekNeye göre kime göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox öneren arkadaşlar aranızda konsolu kullanan var mı sadece merak ediyorum.
Bilgisayar ile bunun arasında kalmıştım şu an vazgeçtim bilgisayar diyorum zaten oradan da gamepas varSeires S de çok yüksek 2027 de fişi çekilecek durumu şu an bile çok kötü zaten 1.5 yıldaki performansına göre konuşacak olursak yeni nesil konsol ile uzaktan yakından alakası yok kağıt üzerinde yeni nesil konsol olması onu aklamıyor Xbox One X 3 yıl da fişini çektiklerini unutmayalım.
Dying Light 2 geliştiricilerinin Xbox Series S hakkında yaptığı açıklama: Xbox Series S in GPU'su bizi geri tutuyor.Dying Light 2 dev says Xbox Series S GPU “holding us back” from improvements
With players critical of Dying Light 2's performance on the Xbox Series S, the game's lead designer has taken to twitter to comment on complaintswww.theloadout.com
detaylı okumak isteyenler atığım link den habere bakabilirler.
yani konsolun durumu bu maximum Series S in alacağı destek 2027 kadar bu da benim iyimser tahminim umarım Xbox One X gibi 3 yılda fişini çekmezler.