Playstation 5 Alınır mı?

Sınavla onu beraber götürmen çok zor olur. Ve emin ol günde 8 saat oturup ders çalışınca birkaç saat de onun başında oturasın gelmez. Kafa dağıtmak için daha hareketli ve teknolojiden uzak bir aktivite bul derim.
Hocam Şu yaşıma kadar neredeyse hiç oyun oynamadım Mobil oyunlar hariç,binevi Hevesim var hevesi gidersem yeter Boş Vakitlerimde vs oynarım

Şuan çalışıyorum 1 Ay Sonra İşten çıkıp Üniversite sınavına çalışacağım.Dizüstü Bilgisayarım var ama Oyun Oynatmıyor(Huawei D15).Derslerden Sonra kafa dağıtmak için Oyun oynamayı Düşünüyorum Max 14K bütçem Var ne önerirsiniz?
2. el ps5 alırsan işini görür, sınav senesinde oynama diyenler var ama kafanı dağıtacak başka bir şeyin yoksa oyna gitsin. Disiplinine güveniyorsan yapman gerekenleri yaptıktan sonra 1-2 saat oynamaktan zarar gelmez.
14k ya sıfır alamazsın, belki indirim kovalarsan 15 civarına yakalarsın ama düşer mi emin değilim fakat ikinci elde temiz garantili bulursun büyük ihtimalle. Ps oyunları pahalı demişler doğru fakat ps plus diye bir şey var artık, gamepass benzeri. Oynayabileceğin tonla oyun var. xbox alacağına ps daha memnun eder bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el ps5 alırsan işini görür, sınav senesinde oynama diyenler var ama kafanı dağıtacak başka bir şeyin yoksa oyna gitsin. Disiplinine güveniyorsan yapman gerekenleri yaptıktan sonra 1-2 saat oynamaktan zarar gelmez.
14k ya sıfır alamazsın, belki indirim kovalarsan 15 civarına yakalarsın ama düşer mi emin değilim fakat ikinci elde temiz garantili bulursun büyük ihtimalle. Ps oyunları pahalı demişler doğru fakat ps plus diye bir şey var artık, gamepass benzeri. Oynayabileceğin tonla oyun var. xbox alacağına ps daha memnun eder bence.
15 civarına 3050 li laptoplar düşüyordu onlara da bakabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
PS 5 al God Of War 4- Ragnarok flan dene çok sarar rdr2 flan müq oyunlar Xbox ta böyle çok güzel oyunlar yok işte ordan kazanıyor ps

Hocam Şu yaşıma kadar neredeyse hiç oyun oynamadım Mobil oyunlar hariç,binevi Hevesim var hevesi gidersem yeter Boş Vakitlerimde vs oynarım
Al, yazın oyna öbür yaz da oyna. Sene içinde oynar mısın bilmiyorum orası sana kalmış. Sonrasında zarar etmeden satma şansın var zaten o konuda sıkıntı olmaz. Zam gelmeden önce 1 senelik PS+ Deluxe al oyun arama derdi de biter 😀

Slim çıkıcak alacaksan onu alabilirsin bende hem konsol hem bilgisayar olmasına rağmen konsoldan vazgeçemiyorum

15 K ya 2.El PS5 mi almak Mantıklıdır Yoksa elimdeki Bilgisayarı(Huawei D15) Satıp 15-20 arası Notebook Almak mı kârlıdır

şöyle bir durum var şimdi alcaksın ünide o cihaz evde kalacak kullanacak birisi varsa alınır yoksa değmez ki oyun fiyatları zaten ortada zam durumu v
Ps plus uyeligi yap gercekten gamepasste bile asla bulamayacgin yuksek kalite oyunlar var rahat 2 yil goturur

• Beğen
XBOX series S alsam İstediğim Oyunu oynatır mı zevk alır mıyım?
Bak o mantıklı işte, hem laptop upgrade'i içinde para kalır. Ayrıca onda çok daha ucuza oyun oynarsın. Ps5'de adam akıllı bir kütüphane dizmek 4-5kya patlar

• Beğen
Gene kafası geçmişe dayalı xbox fanboyları:Geympess çak abe pies te oyunlar çok pahalı iksbaksa mağazaya bakmadım gerekte yok geympes var abi pies plus umrumda değil çak geympess oyunlar beleşşşşşş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri