Neler Yeni

Playstation 5 mi PC mi?

Playstation 5 mi PC mi? Nededinin belirtirseniz sevinirim

• Playstation 5

• PC

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhabalar elimde Ps4 Pro var ama çok eskidi artık okullar kapanmadan satıp yeni birşeyler almayı düşünüyorum elimde baya fazla oyun var onlarida ayrı ayrı satsam ikinci el ps5 fiyati çıkıyor.
Sizce Ps5 mi daha mantıklı yoksa ikinci el toplama sistemmi? Ps5+kol bide oyunlar ps plus fiyatına 3060 lı ikinci el sistem bulabilirim (biraz mantıksız gelebilir ama azerbaycanda fiyatlar farklı) ama monitörde lazım
ps5 için odamda eski televizyon var idare eder ama pc için çok büyük.
Monitor fiyatınıda eklersek sadece ps5-in iki katı fiyatına geliyor. Fakat pc tarafında oyun çok iyi indirimler oluyor oyunlar çok ucuza geliyor ve yükseltile bilir 1 ps5 oyunu fiyatına 3 indirimli oyun alınabilir.
Bide gta6 da pc ye geç çıkabilir oda var
Benim için işin en zor tarafı babamı pc toplamaya ikna etmek malum önümüzdeki yıl üniversite var zaten oyun çok fazla oynayamıyorum hafta sonları anca zaman oluyor. Sonuçta ps5 in ne olduğu belli ne oynadığm belli çok basit ama pc işi karışık biraz.
Siz ne düşünüyorsunuz sizce her şeye rağmen pc mi toplamak daha mantıklı yoksa çok riske gitmeden ps5 mi almak?
Not: Şuan bir laptopum var yani oyun dışında herşeyi laptopdan halledebilirim

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Sadece oyun olarak düşünüyorsan, PS daha mantıklı ama, onda da oyunlar kazık. Ayrıca PS i alırsan sadece oyun üzerine olacak. İyi bir üni düşünüyorsan bolca makale vb. işlerin olacağından PC çokca işine lazım olacaktır. Sırf Word programları için bile PC alınır bence.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,613
İsim
Emre siyah
ps5 al geç

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece oyun olarak düşünüyorsan, PS daha mantıklı ama, onda da oyunlar kazık. Ayrıca PS i alırsan sadece oyun üzerine olacak. İyi bir üni düşünüyorsan bolca makale vb. işlerin olacağından PC çokca işine lazım olacaktır. Sırf Word programları için bile PC alınır bence.
şuan bir laptopum var zaten o işleri oradan halledebilirim

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Sadece oyun üzerine gideceksek, PS5 veya XBOX daha mantıklı. Para sorun değilse PS5, para sorunsa XBOX git.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe belirlediniz mi?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe belirlediniz mi?
Şuan için sabit bir bütçem yok ps4-ü ve oyunları sattığı fiyata ve babamin ne kadar ekleyeceğine bağlı tahmini olarak ps5+kol+2 oyun ve 1 yillik ps plus alabilirim(buranin fiyatiyla) veya soyledigim gibi o fiyata 3060 sistem toplayabilirim ikinci elde monitoru saymazsak tabii

Varex8

80+
Şuan için sabit bir bütçem yok ps4-ü ve oyunları sattığı fiyata ve babamin ne kadar ekleyeceğine bağlı tahmini olarak ps5+kol+2 oyun ve 1 yillik ps plus alabilirim(buranin fiyatiyla) veya soyledigim gibi o fiyata 3060 sistem toplayabilirim ikinci elde monitoru saymazsak tabii
Pc al daha iyi ps oyunları pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Murat
Merhabalar elimde Ps4 Pro var ama çok eskidi artık okullar kapanmadan satıp yeni birşeyler almayı düşünüyorum elimde baya fazla oyun var onlarida ayrı ayrı satsam ikinci el ps5 fiyati çıkıyor.
Sizce Ps5 mi daha mantıklı yoksa ikinci el toplama sistemmi? Ps5+kol bide oyunlar ps plus fiyatına 3060 lı ikinci el sistem bulabilirim (biraz mantıksız gelebilir ama azerbaycanda fiyatlar farklı) ama monitörde lazım
Monitor fiyatınıda eklersek sadece ps5-in iki katı fiyatına geliyor. Fakat pc tarafında oyun çok iyi indirimler oluyor oyunlar çok ucuza geliyor ve yükseltile bilir 1 ps5 oyunu fiyatına 3 indirimli oyun alınabilir.
Benim için işin en zor tarafı babamı pc toplamaya ikna etmek malum önümüzdeki yıl üniversite var zaten oyun çok fazla oynayamıyorum hafta sonları anca zaman oluyor. Sonuçta ps5 in ne olduğu belli ne oynadığm belli çok basit ama pc işi karışık biraz.
Siz ne düşünüyorsunuz sizce her şeye rağmen pc mi toplamak daha mantıklı yoksa çok riske gitmeden ps5 mi almak?
Ps5 al geç evde canavar gibi pcm var oyun diyince ps bambaşka bişey

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
pc

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
maalesef xbox düşünmüyorum sony oyunları ilgimi daha fazla çekiyor ayrıca burada xbox o kadarda ucuz değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,306
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom