Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Hocam cp77 yi nasıl fullediniz ben baygınlık geçirdim
Oyunu sonradan çok toparladılar Cyberpunk 2077 2.1 güncellemesi ile tam versiyonu daha yeni çıktı gibi düşünebilirsiniz oynamayı tekrardan düşünen varsa tavsiye ederim zaten Phantom Liberty DLC'si çok iyiydi.

Ben 2.0 ile bitirmiştim oyunu 2.1 ile oyuna e3 demosundaki metroyu falan eklemişler.

Arif

80+ Bronze
Maddi durumum iyi değilse xbox series s alırım geçerim ama oyun oynamaktan zevk alıyorsam he tüm oyunları oynamak istiyorsam pc+ps tercih ederdim. Ben şuan yoluma sadece pc ile devam ediyorum. Gta 6 çıktığında PlayStation sahibi olabilirim. Ayrıca bilgisayarı olan birinin xbox tercih etmesi gereksizdir.

CupOk

80+ Bronze
Oyunu sonradan çok toparladılar Cyberpunk 2077 2.1 güncellemesi ile tam versiyonu daha yeni çıktı gibi düşünebilirsiniz oynamayı tekrardan düşünen varsa tavsiye ederim zaten Phantom Liberty DLC'si çok iyiydi.

Ben 2.0 ile bitirmiştim oyunu 2.1 ile oyuna e3 demosundaki metroyu falan eklemişler.
Yeni bitirdim bende 2.0 ile

99723

80+ Silver
Alan Wake 2 global'de sadece 850k satmış yani hiç satamamış ben kötü sattığını tahmin ediyordum da bu kadar kötü de satacağını cidden tahmin etmemiştim kötü olmuş. Ben AW 2'yi oynadım bu aradan mükemmel olmasa da güzel olmuş oyunlarda oynanışa önem veriyorsanız bu oyun sizi biraz sıkabilir çünkü biraz tempo sorunları var oynanışı savaş kısımları hariç biraz sıkıcıydı hikayesi güzeldi kesinlikle çok beğendiğim kısımları da oldu benim için güzel bir oyundu AW2 eğer oyunu almayı veya oynamayı düşünüyorsanız benim yorumum bunlar.
AW2.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps5 slim almak mı yoksa fat mı daha mantıklı sence
Slim alacaktim ama kasa yeni çıktığı için ilerde illahaki daha iyi cuh serileri çıkacak onun yerine oturmuş olan ps5 fat kasa almak daha mantıklı gibi
@r4NG3r Düz PS5 de PS5 Slim de donanım olarak aynı cihaz hiç bir farkı yok sadece PS5 Slim modelde konsolun hafızasını az bir şey arttırıp 1TB yaptılar zaten PS5 oyunların boyutunu küçülten kraken sıkıştırma teknolojisi kullandığından Düz PS5 alanların hiç biride hafıza sorunu yaşamıyordu yani kısaca özetlersem iki cihazın arasındaki tek fark depolama alanı geri kalan tüm özellikleri aynı düz PS5 modelinde CFI-1216 olmasına dikkat et PS5 Slim zaten yeni çıktı CFI-2016 var sadece hangisinin fiyatı uygun ise onu al eğer Slim ile Düz PS5'in arasındaki fark az ise PS5 Slim modelini tercih et.

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
Alan Wake 2 global'de sadece 850k satmış yani hiç satamamış ben kötü sattığını tahmin ediyordum da bu kadar kötü de satacağını cidden tahmin etmemiştim kötü olmuş. Ben AW 2'yi oynadım bu aradan mükemmel olmasa da güzel olmuş oyunlarda oynanışa önem veriyorsanız bu oyun sizi biraz sıkabilir çünkü biraz tempo sorunları var oynanışı savaş kısımları hariç biraz sıkıcıydı hikayesi güzeldi kesinlikle çok beğendiğim kısımları da oldu benim için güzel bir oyundu AW2 eğer oyunu almayı veya oynamayı düşünüyorsanız benim yorumum bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

@r4NG3r Düz PS5 de PS5 Slim de donanım olarak aynı cihaz hiç bir farkı yok sadece PS5 Slim modelde konsolun hafızasını az bir şey arttırıp 1TB yaptılar zaten PS5 oyunların boyutunu küçülten kraken sıkıştırma teknolojisi kullandığından Düz PS5 alanların hiç biride hafıza sorunu yaşamıyordu zaten yani kısaca özetlersem iki cihazın arasındaki tek fark depolama alanı bu geri kalan tüm özellikleri aynı düz PS5 modelinde CFI-1216 olmasına dikkat et PS5 Slim zaten yeni çıktı CFI-2016 var sadece hangisinin fiyatı uygun ise onu al eğer Slim ile Düz PS5'in arasındaki fark az ise PS5 Slim modelini tercih et.

satmamasının en büyük nedeni epic games store a özel steam de olsa yıkılırdı birde maglum yerde full updateli var update çıktıgı zaman 1 gün sonra düşüyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
satmamasının en büyük nedeni epic games store a özel steam de olsa yıkılırdı birde maglum yerde full updateli var update çıktıgı zaman 1 gün sonra düşüyor

Korsan faktörünün yanında istediği sistem özellikleri de yüksek. 1080p'de 60 FPS için RX 6700 XT istiyor oyun.

99723

80+ Silver
Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom