Razorlancelot
80+
Tartışacak bir şey yok adamlar konsolu kaldırmayı değerlendirecek seviyeye gelmiş.
Gamepad konsoldan daha kaliteli
Dualsense dururken yüzüne bile bakmam o cağ dışı Xbox Gamepadinin hiç bir teknolojik özelliği yok .Gamepad konsoldan daha kaliteli
Dualsense dururken yüzüne bile bakmam o cağ dışı Xbox Gamepadinin hiç bir teknolojik özelliği yok .
Yok semih ne üzücü haberi bayram şenlik haber bu arada atığım konuya gel artık haberleri orada konuşuyoruz The Last of Us ile ilgili de konuştuk seni de etiketledim asında bildirim gelmedi mi ?
Hocam ben bu habere çok mutluyum şuan. naughty dog’un online oyun tecrübesi yok. Arkane redfall gibi bir şey çıkacaktı heralde. Hikayeli oyunlara tam odağını verdi şuan naughty dog.
Nasıl yok ilk oyunun onlinesi gayet zevkliydiHocam ben bu habere çok mutluyum şuan. naughty dog’un online oyun tecrübesi yok. Arkane redfall gibi bir şey çıkacaktı heralde. Hikayeli oyunlara tam odağını verdi şuan naughty dog.
ilk oyundaki MP moduydu bu sefer kalkıştıkları iş gerçekten iyi sonuçlanmayacaktı kim Sony gibi bir firmadan en iyi oyun markasını PUBG'ye çevirmesini ister ki zaten.Nasıl yok ilk oyunun onlinesi gayet zevkliydi
Umarım yeni bir IP yaparlar veya part 3'de olabilir.ilk oyundaki MP moduydu bu sefer kalkıştıkları iş gerçekten iyi sonuçlanmayacaktı kim Sony gibi bir firmadan en iyi oyun markasını PUBG'ye çevirmesini ister ki zaten.
Bence iptal olması en iyisi oldu ayrıca zaten Naughty Dog birden fazla tek oyunculu hikayeli oyunlar geliştirilmekte olduğunu resmen doğruladı ve bu açıklamayı yaptılar "Naughty Dog'da üzerinde çalıştığımız birden fazla iddialı, yepyeni tek oyunculu hikayeli oyunlarımız var ve sıradaki oyunumuzun ne olduğu hakkında daha fazla detay paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" diye açıklama yaptılar.
Yok kesin yapıyorlarmış duyurmak için sabırsızlanıyoruz diye açıklama yaptılar yakında açıklarlar ne yaptıklarını.Umarım yeni bir IP yaparlar veya part 3'de olabilir.
Satış rakamlarını bende paylaştım PS5 öyle böyle yok etmemiş bu iki konsolu karşılaştırmak bile artık PS'ye hakaret olur Xbox'ın 2026 sonunda konsol işinden ayrılmaktan başaka şansı kalmadı.Xbox Vs. PlayStation savaşının kazananını açık arayla belli oldu - ShiftDelete.Net
Xbox Series X ve Series S, konsol satışlarında en büyük rakibinin yine gerisinde kaldı, hatta düşüş yaşadı. İşte detaylar…shiftdelete.net
@Yunus274