BehzatÇ...
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Arkadaşlar ps4pro buldum bir tane ama anlamadığım bir şey var 1080p de tüm oyunları 120fps sabit açıyor mu yoksa 60 120 arası mı
60 fps falandır herhalde ama 60fps gayet akıcıArkadaşlar ps4pro buldum bir tane ama anlamadığım bir şey var 1080p de tüm oyunları 120fps sabit açıyor mu yoksa 60 120 arası mı
60 dan artmıyorsa ben ne anladım reis 5 bine pc alırım yutuba da girerim internete de girerimBende var 60FPS alıyor sabit
60 dan artmıyorsa ben ne anladım reis 5 bine pc alırım yutuba da girerim internete de girer
Ps4 Pro zaten FPS vaat etmiyor ki. 4K tv veya monitörün yoksa ps4 pro alma60 dan artmıyorsa ben ne anladım reis 5 bine pc alırım yutuba da girerim internete de girerim
120fps ne hocam abartmayın. 1080p'de 60FPS veriyor ama o da her oyunda değil. Ağır oyunlar 30FPS çalışabiliyor. (RDR2 vs.)Arkadaşlar ps4pro buldum bir tane ama anlamadığım bir şey var 1080p de tüm oyunları 120fps sabit açıyor mu yoksa 60 120 arası mı
Reddit'ten alıntıdır.120fps ne hocam abartmayın. 1080p'de 60FPS veriyor ama o da her oyunda değil. Ağır oyunlar 30FPS çalışabiliyor. (RDR2 vs.)
kardeş 1080de hiç fark etmez miPs4 Pro zaten FPS vaat etmiyor ki. 4K tv veya monitörün yoksa ps4 pro alma
Farkeder tabii ki. 4K TV'n yoksa bile şansın varsa Pro al. Daha güçlü, daha performanslı, daha uzun ömürlü. Boşuna ''Pro'' değil yani.kardeş 1080de hiç fark etmez mi
babam pc almaya çalışıyordu amcam ps 4 pro alsın 2.el dedi aklını karıştırdı da ps4 pro bana yaramaz heralde zaten çok güçlü de değilFarkeder tabii ki. 4K TV'n yoksa bile şansın varsa Pro al. Daha güçlü, daha performanslı, daha uzun ömürlü. Boşuna ''Pro'' değil yani.
Şuan halihazırda işlerini halledebileceğin bir PC var mı?babam pc almaya çalışıyordu amcam ps 4 pro alsın 2.el dedi aklını karıştırdı da ps4 pro bana yaramaz heralde zaten çok güçlü de değil
var da çok kötü internete zar zor giriyor youtubede videoyu tam ekrana almak bile meseleŞuan halihazırda işlerini halledebileceğin bir PC var mı?