🔥İndirim Poco F6 12+512 GB Hepsiburada Premium ile 19.999 TL

x7 proya sahıbım hangısı daha ıyı?

Telefonu modlayacak, oyun oynayacak, emülatör çalıştıracak ve buna benzer her türlü şeyle telefonu yoracak ama bütçesi çok olmayan herkese gidebilecek bir cihaz bu, ama normal telefon kullanmak isteyen günlük kullanıcı başka cihazlara baksın onları memnun etmez.
birazcık eski zamanlardan kalma bir şey. uzun süredir xiaomi telefonlara rom çıkmıyor. en azından official olanları çıkmıyor

telefon iyi hızlı falan ama reklamlar çok fazla sırf o yüzden 17 ye sattım geçen ay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu telefon her şeyi en uç larda yaşıyor. Bu fiyata bu işlemci mükemmel ötesi kamerası rezil ötesi.
Kamerası kötü değil bu arada dediğiniz x6 pro için geçerli.Şuan 15 pro kullanıyorum ama f6nın kamerasıda gayet yeterliydi

telefon iyi hızlı falan ama reklamlar çok fazla sırf o yüzden 17 ye sattım geçen ay

Kamerası kötü değil bu arada dediğiniz x6 pro için geçerli.Şuan 15 pro kullanıyorum ama f6nın kamerasıda gayet yeterliydi
X6 pro kullanıyorum ilk başta kötü gibi görünmesine rağmen kullanmasını bilince iyi oluyor video modunda HDR10+ açınca çok iyi oluyor geceleri çok iyi değil ama iphone 12 ile kıyasladık arkadaşla arada bayağı fark var poco daha önde.

Şu telefon her şeyi en uç larda yaşıyor. Bu fiyata bu işlemci mükemmel ötesi kamerası rezil ötesi.
Kanka zaten poconun ama o kompakt bilgidiyar anlamına geliyor poco. Bu yüzden kameradan kısıp işlemciye ekrana vs. Veriyorlar fiyatı düşük tutmak için. Kamerasıda iyi olsun dersen 14tpro ya falan çıkman gerekiyor o da fiyat farkı çok oluyor.

Kanka zaten poconun ama o kompakt bilgidiyar anlamına geliyor poco. Bu yüzden kameradan kısıp işlemciye ekrana vs. Veriyorlar fiyatı düşük tutmak için. Kamerasıda iyi olsun dersen 14tpro ya falan çıkman gerekiyor o da fiyat farkı çok oluyor.
Bunu alcaklar kamera için değil sirf oyun oynamak için alıyor birde

Geri