f7 pro içinden geçer oyun performansındaBenim için batarya hızlı dolması ve oyun performansı önemli günde 3-4 saat pubg oynuyorum bu konuda güzel performans vermeli kamera pekte önemli değil sizce hangi cihaz daha iyidir?
f7 proBenim için batarya hızlı dolması ve oyun performansı önemli günde 3-4 saat pubg oynuyorum bu konuda güzel performans vermeli kamera pekte önemli değil sizce hangi cihaz daha iyidir?
Kamera önemli değilse Poco X7 Pro da bakabilirsin hocam 22 bin civarlarında daha uygunBenim için batarya hızlı dolması ve oyun performansı önemli günde 3-4 saat pubg oynuyorum bu konuda güzel performans vermeli kamera pekte önemli değil sizce hangi cihaz daha iyidir?
s24fe ön kamera 4k60 diğeri 1080p60 onun dışında bir avantajı varmı s24fe ninOyun ve şarj hızı dersen S24 FE'nin bir avantajı kalmıyor zaten.
poco da f serisi daha iyi sanki işlemci olarak f7 pro çok daha üstün değil miKamera önemli değilse Poco X7 Pro da bakabilirsin hocam 22 bin civarlarında daha uygun
İşlemci farkı var evet ama 10 bin lira da fark var, bu arada yd kayıtlı xiaomi 15 de bakabilirsin 32k bütçe varsa işlemci ve kamerası güzels24fe ön kamera 4k60 diğeri 1080p60 onun dışında bir avantajı varmı s24fe nin
Mesaj otomatik birleştirildi:
poco da f serisi daha iyi sanki işlemci olarak f7 pro çok daha üstün değil mi
yurtdışı almayı düşünüyordum ilk ama kaydı kapanır diye endişe ediyorumİşlemci farkı var evet ama 10 bin lira da fark var, bu arada yd kayıtlı xiaomi 15 de bakabilirsin 32k bütçe varsa işlemci ve kamerası güzel
hocam yurtdışı almak istiyorum bi yandanda ama işte kayıt kapanır ilerde sorun yaşarım diye endişe ediyorum yurtdışı 14t pro düşünüyordum normalde tr x7 pro ile aynı fiyatta çünküYd servet yada kaliteli işçilikle dirençle kaydedilmiş mi14 ultra yada mi 15
Mi14t pro kamera tasarımını şahsen sevmiyorum ultraların ve mi serisininki benim hoşuma gidiyorhocam yurtdışı almak istiyorum bi yandanda ama işte kayıt kapanır ilerde sorun yaşarım diye endişe ediyorum yurtdışı 14t pro düşünüyordum normalde tr x7 pro ile aynı fiyatta çünkü