Poco F7 Pro vs Samsung S24FE

Mi14t pro kamera tasarımını şahsen sevmiyorum ultraların ve mi serisininki benim hoşuma gidiyor
benim hoşuma gitti cihazda yok yok yani amiral gemisi gibi kapanma gibi bir durum yaşarmıyım sizce direnç kayıt olsa veya telefoncuya kullanmadığım bir telefonu gönderip onun imeisi ile server kayıt yaptırttırsam

benim hoşuma gitti cihazda yok yok yani amiral gemisi gibi kapanma gibi bir durum yaşarmıyım sizce direnç kayıt olsa veya telefoncuya kullanmadığım bir telefonu gönderip onun imeisi ile server kayıt yaptırttırsam
Kapanmaz verdiğin imei ye ait cihaza sim takmadığın sürece

bi bok bilmeden konuşma x7 prodan daha iyi performansı var sn/fps olarak s24fede
hocam s24fe falan işlemci olarak performans olarak daha iyiyse pubgde falan neden 90fps veriyor hem antutu puanı daha yüksek herhalde x7 prodan

hocam s24fe falan işlemci olarak performans olarak daha iyiyse pubgde falan neden 90fps veriyor hem antutu puanı daha yüksek herhalde x7 prodan
SAMSUNG BATARYA PATLAMA SORUNLARINDAN DOLAYI HİÇBİR UYGULAMADA EN ÜST PERFORMANSA İZİN VERMİYOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani sadece oyun için f7 pro al yoksa s24fe gündelik kullanımda mükemmel

1743422359400.png

Poco f7 pro Al geç şuan iyi fiyat performans cihaz için nde snapdragon 8 gen 3 var bu işlemci 50k ve üstü cihazlarda var

Son düzenleme:
SAMSUNG BATARYA PATLAMA SORUNLARINDAN DOLAYI HİÇBİR UYGULAMADA EN ÜST PERFORMANSA İZİN VERMİYOR

yani sadece oyun için f7 pro al yoksa s24fe gündelik kullanımda mükemmel

Alıntıyı görüntüle
90fps olayının batarya patlamasıyla uzaktan yakından alakası yok. Pubg exynos işlemciye optimize olmadığı için en fazla 90fps oluyor. 8 gen 2 li S23de 120FPS oynayabiliyorum.

Benim için batarya hızlı dolması ve oyun performansı önemli günde 3-4 saat pubg oynuyorum bu konuda güzel performans vermeli kamera pekte önemli değil sizce hangi cihaz daha iyidir?
Sizin için Poco F7 Pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri