Yıldırım_1
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Bütçe
- 6750
Mahallede telefoncuda 5700 TL ye herşeyi sağlam hiçbir sorunu olmayan poco X3 NFC buldum alınır mı??
YD herhalde imei kapanmazsa dirençli cihaz değilse alınırMahallede telefoncuda 5700 TL ye herşeyi sağlam hiçbir sorunu olmayan poco X3 NFC buldum alınır mı??
o paraya alınmaz ben 2k ya yakınlık sensörü bozulmuş aldım 3k dan fazla vermeMahallede telefoncuda 5700 TL ye herşeyi sağlam hiçbir sorunu olmayan poco X3 NFC buldum alınır mı??
Yd değil türkiye kayıtlı alınır mı??YD herhalde imei kapanmazsa dirençli cihaz değilse alınır
Direnç Kayıtlı mı?Yd değil türkiye kayıtlı alınır mı??
Verme diyorsa vermeo paraya alınmaz ben 2k ya yakınlık sensörü bozulmuş aldım 3k dan fazla verme
Direnç kaydı ne oluyor?Direnç Kayıtlı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Verme diyorsa verme
Yurtdışı bakmıyorum.çok eski cihaz ikinci el yurtdışı redmi note 12 pro bak
İmei atmak için kullanılan bir yöntem daha çok xiaomilerde görülürDirenç kaydı ne oluyor?
Yurtdışı bakmıyorum.
senin için önemli olan kriter ne?ne lazım sana biraz detaylandır ona göre önereyimDirenç kaydı ne oluyor?
Yurtdışı bakmıyorum.
Pupg Orta ayar 45 fps versin yeter birde bütçeye uysun.senin için önemli olan kriter ne?ne lazım sana biraz detaylandır ona göre önereyim
redmi note 13 pro bakın yada note 12 proMahallede telefoncuda 5700 TL ye herşeyi sağlam hiçbir sorunu olmayan poco X3 NFC buldum alınır mı??
Yd olarak bulunabiliyor fakat TR kayıtlı bulunamıyor o yüzden tercih edemeyeceğim başka öneriniz varmı?redmi note 13 pro bakın yada note 12 pro