Neler Yeni

Öneri Poco X3 NFC alınır mı?

Sergeant Cross

80+ Bronze
Arkadaşlar artık telefonum eskidi ben Poco X3 NFC almayı düşünüyorum mantıklı mıdır aynı ya da benzer fiyata daha iyi ne alınabilir öneriniz varsa?

CarX Street vb. oyunları düşük grafiklerde oynayacağım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Kamerayı az kullanırım pek ihtiyaç duymam kameraya

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamera dışında iyi bir telefon ise alınır mı?
Alacağın fiyata bağlı eski telefonum kendisi oyun tarafında üzmez bence ağır oyunlar haric

En İyi Cevap
3
x3 te sıvı soğutma ve 120hz var, batarya ve şarj iyi bence değerlendirilebilir

Arkadaşlar artık telefonum eskidi ben Poco X3 NFC almayı düşünüyorum mantıklı mıdır aynı ya da benzer fiyata daha iyi ne alınabilir öneriniz varsa?

Alınmaz kronik anakart problemi 1.5 hafta önce X3 pro cihazım bir anda kapandı açılmadı epeyce masraflı yaptırması + kronik olduğu için yaptırsan yarın aynı problem olmayacağının garantisi yok

Poco X3 X3 NFC X3 pro ve bir kaçtane daha modelde kronik anakart problemi var

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
poco x3 ün yazılımıda sıkıntılı youtubede bile kasıyor telefon miui13 te

Yeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammed
Bütçe nedir ona göre öneride bulunalım ben NFC x3 poco kullandım memnunum halada kullanioz eşim de sıkıntısı yoktur baya iyi 120 Hz ekranlı oyunlarda kasma donma olmadan akıcı oynatıyor güzel telefon

Mi10 t mi11 T gibi telefonlar al ben şuan mi11 T kullanıyorum aşırı iyi kameralar sıkıntılı ama performansı çok çok kaliteli ilk defa böyle kaliteli telefon kullandım çok memnunum performansına sonuna kadar kefilim pubg 90 FPS oynatıyor oynatmiyacagi oyun yoktur kasmadan

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alınmaz kronik anakart problemi 1.5 hafta önce X3 pro cihazım bir anda kapandı açılmadı epeyce masraflı yaptırması + kronik olduğu için yaptırsan yarın aynı problem olmayacağının garantisi yok

Poco X3 X3 NFC X3 pro ve bir kaçtane daha modelde kronik anakart problemi var
2.5 yıldır x3 nfc kullanıyorum bahsettiğin gibi bir problem yaşamadım hiç.

Gayet iyi telefon. Redmi alma alacaksan Poco al. Redmi giriş seviyesi Poco orta segment bir seri. Fakat tüm Xiaomi telefonların en büyük sıkıntısı yazılım. Performans konusunda android arayüzü çok sıkıntılı. Poco x3 nfc ilk başlarda çok iyiydi fakat miui 13 güncellemesi geldiğinden beri şarjı daha hızlı bitmeye başladı. Şuan miui 14 var fakat sorun çözülebilmiş değil. Ama buna rağmen hala menunum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,354
İsim
Bilal Tepe
Redmi falan alınır mı peki, redmi hangi model var benzer fiyata?
Knk oyun için poco al soğutması şahsen mi serisinden de iyi

2.5 yıldır x3 nfc kullanıyorum bahsettiğin gibi bir problem yaşamadım hiç.

Gayet iyi telefon. Redmi alma alacaksan Poco al. Redmi giriş seviyesi Poco orta segment bir seri. Fakat tüm Xiaomi telefonların en büyük sıkıntısı yazılım. Performans konusunda android arayüzü çok sıkıntılı. Poco x3 nfc ilk başlarda çok iyiydi fakat miui 13 güncellemesi geldiğinden beri şarjı daha hızlı bitmeye başladı. Şuan miui 14 var fakat sorun çözülebilmiş değil. Ama buna rağmen hala menunum.
Hyperos gelir ise veya indirebilir isen sorun çözülecektir.knk bende x3 kullandım yillarca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,200
Üyeler
163,799
Son üye
mardatoni