Neler Yeni

Android Poco x3 pro miui güncelledikten sonra sol üstte oluşan yeşil simge

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
IMG_20220330_190552.jpg
arkadaşlar simgeye tıklayınca buraya gidiyor:

Screenshot_2022-03-30-19-06-53-930_com.google.android.permissioncontroller.jpg

Buradan geri çıkınca o simge gidiyor fakat ekranı kilitleyip tekrar açınca tekrar çıkıyor.

mesutbkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mesut Bakıcı
O simge kamerayı kullanan bir uygulama veya telefonun kendi kamerası (ön ve arka) kullandığında çıkıyor. Dün itibari ile bana da geldi (mi note 10 lite). Miui 13 ile gelen bir özellik. Sizde de yüz tanıma özelliği aktif olduğu için çıkıyor görünüyor

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Nasıl memmunmusun geçmeye deger mi ?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
OZAN TANKUŞ
Telefonda yüz tanıma var. Yüz tanıma devreye gırdıgı zaman yukarıda mıkrofondur kameradır hangı donanıma erısıyor ise sol ustte sımgesı cıkar.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Güncellemeyi diyorsanız memnunum. Arayüzde bir kaç değişiklik olmuş daha akıcı ama genellikle güvenlik içerikli bir güncelleme nette okuduğum kadarıyla da.
Ben daha geçmedim geçenlar sıkıntılı diyorlar.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Doğrudur. Ben şanslıyım o zaman bir sıkıntı yaşamadım...Henüz. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur
Şarjın hızlı bittigini söyleyen var, pubg de kasma yaptıgını söyleyen var, sayfa geçişlerinde donma yaptıgını söyleyen var

mesutbkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mesut Bakıcı
Şarjın hızlı bittigini söyleyen var, PUBG de kasma yaptıgını söyleyen var, sayfa geçişlerinde donma yaptıgını söyleyen var
Sanırım modele göre değişiyor da olabilir. Şarjı işim gereği çok kullanan biri değilim. Pubg oynamadım hiç. Sayfa geçişleri aksine bende hızlandı diyebilirim. Sadece iki program (isim hatırlamıyorum) bir kez hata verdi bildir diyince düzeldi. Şuan stabil durumda

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Güncellemeyi diyorsanız memnunum. Arayüzde bir kaç değişiklik olmuş daha akıcı ama genellikle güvenlik içerikli bir güncelleme nette okuduğum kadarıyla da.
X3 GT de geçtim, bu kadar kotu güncelleme görmedim. Telefon kullanılamaz halde resmen akıcı telefon Samsung S4 gibi kasmaktan çalışmayı birakcak nerdeyse.

mesutbkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mesut Bakıcı
X3 GT de geçtim, bu kadar kotu güncelleme görmedim. Telefon kullanılamaz halde resmen akıcı telefon Samsung S4 gibi kasmaktan çalışmayı birakcak nerdeyse.
Can sıkıcı... Sürüm ve bazı geçişler sancılı olabiliyor. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda ek güncellemeler gelecektir.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Can sıkıcı... Sürüm ve bazı geçişler sancılı olabiliyor. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda ek güncellemeler gelecektir.
kendilerine geri bildirimde verdim, pek umurlarında olmadı sanırım. Xiaomi markasından memnundum önceki telefonda xiaomi idi ama bu hiç güzel olmadı. Resmen telefon beni formatla diye bagırıyo.

Top Bottom