Ne kadar süre? Mining kartın performansını etkileyen bir şey değil de mining li kartar garanti dışı diye biliyorum...Hocam bu ürün TR garantili oluyor değil mi yoksa sadece yurt dışında mı satılıyor?
Sağolun hocam 6600 XT alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendisine sordum kartlar bir süre miningte kullanılmış ne diyorsunuz hocam?
Arkadaşın dediğine göre "Korona zamanı garanti kabul etmiyordu miningli kartları artık fark etmiyor miningli miningsiz garanti kabul ediyor." dedi ben pek inanmadım açıkçası sizce?Ne kadar süre? Mining kartın performansını etkileyen bir şey değil de mining li kartar garanti dışı diye biliyorum...
facebook gruplarında 3k ya düştüğü oluyor ortalama 3500 lere gidiyorFace gruplarına bakın o fiyat 6600xt için yüksek maks 4000 verilir
kartın mining yapılıp yapılmadığını %100 şekilde anlamının bir yolu yok ki tahminde bulunabilir en fazla mining yapılmış bu kartta diyerek garanti dışı bırakılan kart görmedim açıkçasıArkadaşın dediğine göre "Korona zamanı garanti kabul etmiyordu miningli kartları artık fark etmiyor miningli miningsiz garanti kabul ediyor." dedi ben pek inanmadım açıkçası sizce?
evet o kişilerden alanlarda karını koyup param güvende veya dolap ile satıyorParam güvende veya dolap ile satan kullanıcı yok maalesef hepsi elden veya havale ile çalışıyor..
Arkadaşın dediğine göre "Korona zamanı garanti kabul etmiyordu miningli kartları artık fark etmiyor miningli miningsiz garanti kabul ediyor." dedi ben pek inanmadım açıkçası sizce?
forum.donanimarsivi.com
Ben o kadar detay bilmiyorum arkadaşın dediğini aktarıyorum.kartın mining yapılıp yapılmadığını %100 şekilde anlamının bir yolu yok ki tahminde bulunabilir en fazla mining yapılmış bu kartta diyerek garanti dışı bırakılan kart görmedim açıkçası
Valla ben o kadar post attım kimse param güvende ile çalışmıyor güvenmiyoruz vs diyor.kartın mining yapılıp yapılmadığını %100 şekilde anlamının bir yolu yok ki tahminde bulunabilir en fazla mining yapılmış bu kartta diyerek garanti dışı bırakılan kart görmedim açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet o kişilerden alanlarda karını koyup param güvende veya dolap ile satıyornerden biliyorsun diye sormayın
Değilmiş derken hocam?Mining yapılan ekran kartı garanti dışı !
Mining yapılan ekran kartları garanti dışı kalmakta fakat benim merak ettiğim şey şu mining yapıldığını nasıl anlıyorlar ?forum.donanimarsivi.com
Değilmiş la...
haklılarda dolandırıcılığa müsait bi sistem başına gelmiş ve hala parasını alamamış biri olarak söylüyorumValla ben o kadar post attım kimse param güvende ile çalışmıyor güvenmiyoruz vs diyor.
Yani şuan 4K ya miningli bir RX 6600 XT var testlerine bakıp alayım mı? Bide garanti mevzusunu anlamadım hiç.haklılarda dolandırıcılığa müsait bi sistem başına gelmiş ve hala parasını alamamış biri olarak söylüyorum
yani ben forumlarda facebook telegram gruplarında gezerim zamanım var diyorsan çook daha uyguna denk getirirsin ama dediğimiz gibi param güvende vs ile göndermiyor çoğu saydıkların benim işime gelmez diyorsan alınrYani şuan 4K ya miningli bir RX 6600 XT var testlerine bakıp alayım mı? Bide garanti mevzusunu anlamadım hiç.
Elimde nakit para yok hocam o yüzden param güvende veya dolaptan almaya çalışıyorum nakitim olsa problem yok.yani ben forumlarda facebook telegram gruplarında gezerim zamanım var diyorsan çook daha uyguna denk getirirsin ama dediğimiz gibi param güvende vs ile göndermiyor çoğu saydıkların benim işime gelmez diyorsan alınr