Deepied
80+
Dahası
Bana göre güvenilir degıl 2 gun sonra banlanır hesabın veya gerı alırlar
Hem öyle bir şans var. Hem de hesapların çalıntı olma ihtimali var. Hesabın gerçek sahibi şifre değiştikten sonra eposta onaylıyla vs. kurtarıyor hesabını. Sende "Aaa hesap gitti" diyorsun. Çok fazla şekli var bunun gibi. Şanslıysan düzgün hesap bulabiliyorsun.Yani farklı kişilere aynı hesabı atma şansıda mı var?
Anladım sağ olun.Hem öyle bir şans var. Hem de hesapların çalıntı olma ihtimali var. Hesabın gerçek sahibi şifre değiştikten sonra eposta onaylıyla vs. kurtarıyor hesabını. Sende "Aaa hesap gitti" diyorsun. Çok fazla şekli var bunun gibi. Şanslıysan düzgün hesap bulabiliyorsun.
1-2 ay falan oldu. Fazla da olabilir. 180 TL iken almıştım.Ha öyle garanti diyorsun.
10₺ zaten deneyelim şansımızı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki kaç yıl önce aldın?
Şu anda 250₺'de.
O Siteden almadım ama Hocam ben bir ara kardeşime defter almıştım onun içinde pre kodu vardı pre hatalıydı sonra başkasını verdiler ben şifre değiştim ama mail değişmedi sonra hesaba bir daha giremedimBu ne kadar güvenilir?
Ben de hesap almayı düşünüyorum.
Eğer almadıysanız özelden yaz bedavaya vereyimMinecraft Premium satın almak için para biriktiriyorum bugün bu siteyi gördüm aslında eskiden görmüştüm fakat güvenememiştim şu site güvenilir mi?
Minecraft Premium satın alma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site şu :
Site şu:https://prehesap.com/urun/minecraft-elmas-paket