sadrazam ikram
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
merhabalar prism launcher indiricektim ama güvenli olup olmadığını bilmiyorum virüstotalde aratınca hiçbirşey çıkmıyor ama bide size sorim dedim
+1 ben de onu kullanıyorumSKLauncher indir en iyisi o crack olarak.
crack nedir acabaSKLauncher indir en iyisi o crack olarak.
Korsan demek istiyorum. Normalde ücretli olan bir oyunu/yazılımı yasal olmayan yoldan ücretsiz temin etmek. SKLauncher hem orijinal oynamaya hem de korsan oynamaya izin veriyor.Crack nedir acaba?
Kişinin kendi ahlakî görüşüne ve yaşadığın ülkeye bağlı.kötü bir şey değil yani
ben türkiyedeyim ayrıca cracksiz launcher yok galiba yoksa sklauncherı indiricem gibiKişinin kendi ahlakî görüşüne ve yaşadığın ülkeye bağlı.Kimisine göre korsan oyun oynamak hiç etik bir şey değil, oyun yapımcılarının hakkına girdiğin için. Kimisine göre ise kapitalist düzene karşı korsan oyun bir hak.
Bir de bazı ülkelerde VPN açmadan internetten korsan oyun indirirsen kapına polisler gelebilir.Tabii Türkiye'de böyle bir durum yok.
Prism Launcher normalde cracksiz aslında. Orijinal Minecraft'ın yoksa oynattırmıyor sana, orijinal Minecraft'ın olduğu bir Microsoft hesabı bağla diyor zorla. Ama bu Prism Launcher'ın bir de asıl sahibine ait olmayan crackli bir sürümü var. Ama gerçeği değil işte.ben türkiyedeyim ayrıca cracksiz launcher yok galiba yoksa sklauncherı indiricem gibi
tamam teşekkürler o zaman sklauncheri yüklicem inşallah virüs gibi bir sıkıntısı yokturPrism Launcher normalde cracksiz aslında. Orijinal Minecraft'ın yoksa oynattırmıyor sana, orijinal Minecraft'ın olduğu bir Microsoft hesabı bağla diyor zorla. Ama bu Prism Launcher'ın bir de asıl sahibine ait olmayan crackli bir sürümü var. Ama gerçeği değil işte.
Bu sebeple, orijinal paralı Minecraft'a sahip değilsen en mantıklısı SKLauncher.
tamam teşekkürler o zaman sklauncheri yüklicem inşallah virüs gibi bir sıkıntısı yoktur
teşekkür ederimThe Minecraft Launcher | SKlauncher
SKlauncher is a free Minecraft launcher with built-in modpacks and modloadersskmedix.pl
Burası orijinal sitesi. Başka hiçbir yere bulaşma. Bu orijinal sitesinde virüs yok.