Protein tozu önerisi

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,759
Düzenli fitnessa basladım öncesinden spor gecmisim var. Sporun yanında ufak destekleyici protein takviyesi düşünüyorum ama önceden ne aldim ne kullandım.

Destekleyici anlamda asla ağır olmayan sağlıklı temiz önerebileceğiniz markalar nedir?

protein tozu alacağına 300 400 gram tavuk ye ve creatin al daha iyi

HIQ ve Hardline iyidir F/P olarak. Supplementlercom'un ürünüde iyidir Bigjoy da iyidir.

SSNsports dan alabilirsin. Ben kullandım gayet memnunum. Diğer markalara göre daha ucuz ve servis ölçeği daha fazla. Tatları da gayet iyi.

Düzenli fitnessa basladım öncesinden spor gecmisim var. Sporun yanında ufak destekleyici protein takviyesi düşünüyorum ama önceden ne aldim ne kullandım.

Destekleyici anlamda asla ağır olmayan sağlıklı temiz önerebileceğiniz markalar nedir?
Bigjoy ve Hardline alabilirsiniz kaliteli Türk markalaridir.
@Sephiroth00 olum git su forumdan la.

supplementler.com un kendi proteinini almıştım beni alerji yaptı ölüyordum, zor acile yetiştim. Senelerce optimum kullandım gayet memnundum.

Proteinocean lezzetsiz bence. Bunun yerine Swiss'in karamelli çikolatalısı veya HIQ double milk chocolate alabilirsin.

şu anda protein ocean sitesinde lansman indirimi var ben hep oradan alıyorum gaz yapmayan bi o var aralarında hiq hardline gibi kazık firmalardan alma suplementler.com whey proteinde güzel

zorba10 kodunu kullanabilirsin

Geri