Nerede 1.5k hocam
Whey Refuel Kombinasyonu 1 (SSN Sports Style Nutrition Whey Refuel Çikolata Aroma + Creatine )
Sports %100 Whey Refuel Protein TozuSınırları Zorlayan Formül !60 Servislik Yenilenen formül, yeni ambalajında !Yüksek kalite Whey Protein Konsantresi ve Whey Protein İzolato ham madde karışımı, özel formülü ile her servisinde 21g protein sunan, aynı zamanda günlük protein ihtiyacınızı ekonomik ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tr de kağıt üzerinde verilerin yarısından çoğunluğu yalan olduğu için farklı objektif test eden ya da yorumlayan vs var mı diye sormuştum. HİQ kullandım ve fark yarattığına inanıyorum içeriği açışından.Zaten kağıt üzerinden veriler ile yapabilir başka naısl yapacak hocam? Protein tozu dediğimiz şey anında etki eden bir ürün değil ki kullanıp da deneyimlerini aktarsın. Ben Ssn tercih etmezdim ama eğer bütçeniz kısıtlıysa alınabilir.
Bütçe sorunu yok ama aynı değerleri karşılayan var ise fazla para verme gibi niyetim de yok. 300-500 tl az verip sunduğu değeri karşılamayan toz da almam yine hiq alcam herhalde ya da sizin dediğiniz markalar. 2k-3k olduk :/