Protein tozu önerisi

Nerede 1.5k hocam
sepette EFSANE kodu ile 1588 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten kağıt üzerinden veriler ile yapabilir başka naısl yapacak hocam? Protein tozu dediğimiz şey anında etki eden bir ürün değil ki kullanıp da deneyimlerini aktarsın. Ben Ssn tercih etmezdim ama eğer bütçeniz kısıtlıysa alınabilir.
Tr de kağıt üzerinde verilerin yarısından çoğunluğu yalan olduğu için farklı objektif test eden ya da yorumlayan vs var mı diye sormuştum. HİQ kullandım ve fark yarattığına inanıyorum içeriği açışından.
Bütçe sorunu yok ama aynı değerleri karşılayan var ise fazla para verme gibi niyetim de yok. 300-500 tl az verip sunduğu değeri karşılamayan toz da almam yine hiq alcam herhalde ya da sizin dediğiniz markalar. 2k-3k olduk :/

Tr de kağıt üzerinde verilerin yarısından çoğunluğu yalan olduğu için farklı objektif test eden ya da yorumlayan vs var mı diye sormuştum. HİQ kullandım ve fark yarattığına inanıyorum içeriği açışından.
Bütçe sorunu yok ama aynı değerleri karşılayan var ise fazla para verme gibi niyetim de yok. 300-500 tl az verip sunduğu değeri karşılamayan toz da almam yine hiq alcam herhalde ya da sizin dediğiniz markalar. 2k-3k olduk :/
TR'de verilerin yarısının yalan olduğu kanısına nasıl vardınız hocam? Bilindik markaların neredeyse hepsinin içeriği doğru. HIQ kullanıp fark yarattığını söylüyorsunuz ama bu proworkout ya da keratin değil ki etkisini hissedesiniz protein tozu bu. Etkisi hissedebilecek bir şey değil yani. Örnek veriyorum Ssn ve Scitec ya da Supplementler karşılaştırılabilecek ürünler değiller. Ssn içerik bakımından bunlara kıyasla çok fakir kalıyor.

Geri