wearetheash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
bilmiyorum takip etmek lazımne zaman
bilmiyorum takip etmek lazımne zaman
sen alabildimi bekliyonmubilmiyorum takip etmek lazım
boşver knk zaten oyun fiyatları uçtuCrack Alma. Ps4 de kırılmış cihazlar Orjinale cevrilmiyor..
Aga kırılmış daha pahalıysa alma kendinde kırarsın basit boşuna ek para vermeboşver knk zaten oyun fiyatları uçtu
peki knk kırılmış olmayanı alsam kırdırabilirmiyim yada ben yapabilirmiyimAga kırılmış daha pahalıysa alma kendinde kırarsın basit boşuna ek para verme
kendim kırsam flaş bellek felan gerekirmi?Aga kırılmış daha pahalıysa alma kendinde kırarsın basit boşuna ek para verme
kendim kırsam flaş bellek felan gerekirmi?Aga kırılmış daha pahalıysa alma kendinde kırarsın basit boşuna ek para verme
Aga ben kendim kırdım ancak ytden araştır öyle emin olpeki knk kırılmış olmayanı alsam kırdırabilirmiyim yada ben yapabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendim kırsam flaş bellek felan gerekirmi?
PS4 yerine bence PC almak daha mantıklı çünkü bir süre sonra konsol sıkmaya başlıyacak.Zamanında crack ps3 almıştım 2-3 ay oynadım sonra hevesim bitince salmıştım.ps 4 1tb almalımıyım sizce 6k ya temiz bulunabiliyor ama crac deyil crac olan ise 10 yada 8k arası crac olmayanı 6k ya alıp crac lete bilirmiyim ?
Ek yazılımlar kurmak için gerekir ancak normal kırma işlemi tarayicidanda yapılabiliyorpeki knk kırılmış olmayanı alsam kırdırabilirmiyim yada ben yapabilirmiyim
Haklısın ancak yanında oynayacak başka birisi varsa tek değilsen çok sarıyor ama pc almak bu zamanda daha mantıklıPS4 yerine bence PC almak daha mantıklı çünkü bir süre sonra konsol sıkmaya başlıyacak.Zamanında crack ps3 almıştım 2-3 ay oynadım sonra hevesim bitince salmıştım.
Ben ilk başta gta'ya sardım sonra BF4 Online filan'a başladım.Sonra COD Advanced Warfare'ı 2 kere bitirdim.Sonra sarmadı ama agalarla pes veya fifa akar.Ek yazılımlar kurmak için gerekir ancak normal kırma işlemi tarayicidanda yapılabiliyor
Haklısın ancak yanında oynayacak başka birisi varsa tek değilsen çok sarıyor ama pc almak bu zamanda daha mantıklı
Aynen öyle her akşam istisnasız sıkılmadan pes oynuyoruzBen ilk başta gta'ya sardım sonra BF4 Online filan'a başladım.Sonra COD Advanced Warfare'ı 2 kere bitirdim.Sonra sarmadı ama agalarla pes veya fifa akar.
ewl kralEk yazılımlar kurmak için gerekir ancak normal kırma işlemi tarayicidanda yapılabiliyor
Haklısın ancak yanında oynayacak başka birisi varsa tek değilsen çok sarıyor ama pc almak bu zamanda daha mantıklı
sistemim var ztn knksen alabildimi bekliyonmu