Usta aldım ama hiç oynayamıyorum ya ingilizce de kötü baya kraft falan bilmiyorum topladığım eşyaların ne ise yaradığını bilmiyorum. Rehberleri izliyorum değişik terimler kullanıyorlar baya karışıkDeğer.
yavaş yavaş çözersiniz hocam ingilizce olmadan her şey zor maalesef büyük yapımcılar türk oyuncuları fazla önemsemiyor bazı yapımcılar hariçUsta aldım ama hiç oynayamıyorum ya ingilizce de kötü baya kraft falan bilmiyorum topladığım eşyaların ne ise yaradığını bilmiyorum. Rehberleri izliyorum değişik terimler kullanıyorlar baya karışık
Hocam oyun zor maalesef ama alisirsaniz paraniza degecek bir oyun.Usta aldım ama hiç oynayamıyorum ya ingilizce de kötü baya kraft falan bilmiyorum topladığım eşyaların ne ise yaradığını bilmiyorum. Rehberleri izliyorum değişik terimler kullanıyorlar baya karışık
Arkadaş almış zaten oyunu çözememiş daha oynaya oynaya çözer diye düşünüyorumHocam oyun zor maalesef ama alisirsaniz paraniza degecek bir oyun.
Farkindayim hocam.Arkadaş almış zaten oyunu çözememiş daha oynaya oynaya çözer diye düşünüyorum
Hocam kusura bakmayın uykum var dalginliktan alisirsanizi alırsanız diye okudum pardon özür dilerimFarkindayim hocam.
alisirsan sevebilirsin ben alisamadimArkadaşlar bugün PS5 aldım. İlk oyun olarak Elden Ring oynamak istiyorum. İlk defa souls türü oyun oynayacağım. 1499 TL vermeye değer mi ?