Neler Yeni

Ps store ödeme sorunu

Roronoa72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail
Merhaba arkadaşlar PS extra ve deluxe almayı dedim ama hata çıkıyor "bir hata oluştu" ve "bir yanlışlık oldu " hatası alıyorum. Her farkı karta papara ,Albaraka ve Halkbank dedim bu türü olmadı bi konusunda yardımcı olabilecek var mi

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba arkadaşlar PS extra ve deluxe almayı dedim ama hata çıkıyor "bir hata oluştu" ve "bir yanlışlık oldu " hatası alıyorum. Her farkı karta papara ,Albaraka ve Halkbank dedim bu türü olmadı bi konusunda yardımcı olabilecek var mi
Aynı sorun bende de var Papara kullaniyorum.Cözüm bulabildiniz mi?

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Ben de çok yaşadım bu sorunu almayınca almıyor bir türlü de çözemedim. Kardeşim Gta 5 istiyordu alamayınca hevesi kırılmıştı, nağlet olsun iyice bitirdiler kendilerini Pc'ye geçtim kafam rahat.

Roronoa72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var Papara kullaniyorum.Cözüm bulabildiniz mi?
Hayır daha bulamadım tosla kartı aldım doğru adresle Türkçe ile yaptım aynı hatası alıyorum hala . Sorunsuz kart ödeme yapan bin önerisi var mı hesapi açayım ps store için

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hayır daha bulamadım tosla kartı aldım doğru adresle Türkçe ile yaptım aynı hatası alıyorum hala . Sorunsuz kart ödeme yapan bin önerisi var mı hesapi açayım ps store için
Ben buldum Ayarlar>Hesap yönetimi orada cüzdan var oraya para atıp ödeyeceksiniz.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bir daha karşılaşırsanız mobil uygulamadan alabilirsiniz. Bende de olmuştu öyle halletmiştim.

Top Bottom