Merhaba arkadaşlar PS extra ve deluxe almayı dedim ama hata çıkıyor "bir hata oluştu" ve "bir yanlışlık oldu " hatası alıyorum. Her farkı karta papara ,Albaraka ve Halkbank dedim bu türü olmadı bi konusunda yardımcı olabilecek var mi
Aynı sorun bende de var Papara kullaniyorum.Cözüm bulabildiniz mi?Merhaba arkadaşlar PS extra ve deluxe almayı dedim ama hata çıkıyor "bir hata oluştu" ve "bir yanlışlık oldu " hatası alıyorum. Her farkı karta papara ,Albaraka ve Halkbank dedim bu türü olmadı bi konusunda yardımcı olabilecek var mi
Ben de çok yaşadım bu sorunu almayınca almıyor bir türlü de çözemedim. Kardeşim Gta 5 istiyordu alamayınca hevesi kırılmıştı, nağlet olsun iyice bitirdiler kendilerini Pc'ye geçtim kafam rahat.Merhaba arkadaşlar PS extra ve deluxe almayı dedim ama hata çıkıyor "bir hata oluştu" ve "bir yanlışlık oldu " hatası alıyorum. Her farkı karta papara ,Albaraka ve Halkbank dedim bu türü olmadı bi konusunda yardımcı olabilecek var mi
Hayır daha bulamadım tosla kartı aldım doğru adresle Türkçe ile yaptım aynı hatası alıyorum hala . Sorunsuz kart ödeme yapan bin önerisi var mı hesapi açayım ps store içinAynı sorun bende de var Papara kullaniyorum.Cözüm bulabildiniz mi?
Ben buldum Ayarlar>Hesap yönetimi orada cüzdan var oraya para atıp ödeyeceksiniz.Hayır daha bulamadım tosla kartı aldım doğru adresle Türkçe ile yaptım aynı hatası alıyorum hala . Sorunsuz kart ödeme yapan bin önerisi var mı hesapi açayım ps store için
Evet demi yapmıştım sana sorucaktim gerek kalmadıBen buldum Ayarlar>Hesap yönetimi orada cüzdan var oraya para atıp ödeyeceksiniz.
Orada da hata veriyor genelde, en kesin çözüm cüzdan ile alım yapmak.Bir daha karşılaşırsanız mobil uygulamadan alabilirsiniz. Bende de olmuştu öyle halletmiştim.