Neler Yeni

PS2 orjinal oyun nerden alabilirim

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
PS2 oyun koleksiyonu yapıcam ve uygun fiyata orjinal ps2 klasiklerini alıcamda nereden alabilirm uygun fiyata (yurt dışı vs de olur güvenilir yerlerden)

birde çipli ps2 orjinal oyunları açarken sıkıntı yaratırmı

mesut3467

80+ Bronze
PS2 oyunları artık çoğunlukla pc üzerinden emülatör yardımıyla oynanıyor. Orta seviye bir pc ye sahipsen hepsi açılıyor. Çeşitli emülatörler var. Fakat ben retroarch ı öneriyorum. PS2 dışında eski atari dönemlerine ait pek çok formatı destekliyor. Türkçe altyapıya sahip PS3 arayüzü kullanıyor. İllede ben orjinal kutulu istiyorum diyorsan çok tuzlu ama ebay üzerinden araştırma yapabilirsin.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS2 oyunları artık çoğunlukla pc üzerinden emülatör yardımıyla oynanıyor. Orta seviye bir pc ye sahipsen hepsi açılıyor. Çeşitli emülatörler var. Fakat ben retroarch ı öneriyorum. PS2 dışında eski atari dönemlerine ait pek çok formatı destekliyor. Türkçe altyapıya sahip PS3 arayüzü kullanıyor. İllede ben orjinal kutulu istiyorum diyorsan çok tuzlu ama ebay üzerinden araştırma yapabilirsin.

elimdeki PC ile ps2 0 oyunu yaparım asıl mesele ps2 oyunlari oynamak degil koleksiyon yapicam ve arada öyle açıp eski klâsikleri oynamak istiyorum emülatör abonelik vs uğraşamam ve yıllarca korsan oyun oynadım sonradan fark ettik korsanla orjinal arasındaki farkı ve arkada dönen emeği şimdi ise orjinal almak isteme sebebim bu ve tabi koleksiyon için oynamak icin olsa gider 100 lira tüm ps2 oyunlarini çıkartırım mesele oyun oynamak degil yani

Son düzenleme:

mesut3467

80+ Bronze
Oyun dijital platformlarda satışı yok ve eski durumda. Yasallık durumu kaldığını sanmıyorum. Resmi satış sayfaları yok. Ben legal olarak nasıl alınıcağınıda cevap olarak yazdım. Elinize geçecek ürünün %100 orjinalliğini garanti edemem. Baskılı kutulu bir ürünü orjinalinden ayırmak zor. Çünkü oyun cdleri eski üretim. Aldığınız kişi minnetar olacaktır, oyun sahibi değil.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun dijital platformlarda satışı yok ve eski durumda. Yasallık durumu kaldığını sanmıyorum. Resmi satış sayfaları yok. Ben legal olarak nasıl alınıcağınıda cevap olarak yazdım. Elinize geçecek ürünün %100 orjinalliğini garanti edemem. Baskılı kutulu bir ürünü orjinalinden ayırmak zor. Çünkü oyun cdleri eski üretim. Aldığınız kişi minnetar olacaktır, oyun sahibi değil.
işte banada 2.el olur yurt dışı vs de olur orjinal illaki vardır satılan sahibindende cok az var onlarda 300 700 TL arası veriyor bune ps5 oyunu almıyorum

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
işte banada 2.el olur yurt dışı vs de olur orjinal illaki vardır satılan sahibindende cok az var onlarda 300 700 TL arası veriyor bune ps5 oyunu almıyorum
Eski ve orijinal, iyi korunmuş bir oyunun fiyatı normal. Çünkü bu sektörde arz yok, talep çok. Senin gibi koleksiyon yapmak isteyen ne balinalar var bir bilsen...

Top Bottom