Ps4 çok yavaş çalışıyor

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
853
Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama ana menüde çok ağır. Özellikle uygulamaların logoları falan geç geliyor. Geç geldiği için geç açmış oluyorum. Hddyi söküp ssd takabilir miyim buna? Bir de ram yükseltmek mümkün mü? Ya da sorunum yazılımsal olabilir mi?

Rami yükseltemezsin ama SSD takman mümkün.
Zaten ram takmaya da gerek yok, her oyun optimize olmak zorunda Playstaion'a...

Oyunlarda pek sorun yaşamadım ama ana menüde çok ağır. Özellikle uygulamaların logoları falan geç geliyor. Geç geldiği için geç açmış oluyorum. Hddyi söküp ssd takabilir miyim buna? Bir de ram yükseltmek mümkün mü? Ya da sorunum yazılımsal olabilir mi?
En son ne zaman temizlediniz ?

Ps4 yazılımında menü, mağaza ve kütüphane gezerken lütfen bekleyin sorunu, bazen menülerin kasılması sorunu kalıcı bir sıkıntı maalesef. Bende yaşıyorum ve bulduğum çözümler var. Bu çözümlerle düzeliyor ama geri gelebilir bu sorunlar. Geri geldiğinde tekrar yap 1) hesapta oturumu kapat geri oturum aç 2) tüm lisansları geri yükle yap 3) en önemlisi de bu veritabanını yeniden oluştur. Bunları dene fark görecek misin. Özellikle 3 üncü maddeyi

Yıllardır PS4 kullanıyorum bir ara bende de çok yavaşlamıştı sıfırlayınca düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri