Erdem Salih Taşcı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
Bu zamanda 2800TL civarına bir konsol almayı planlıyorum. Televizyonum 4K ve PS Exclusive oyunlara ilgim var. İlk önce Xbox Series S düşündüm gayet uygun ve gamepass avantajı var ama oyunları 1080 - 1200p 30 FPS oynatması 4K Televizyonum için biraz sıkıntı gibi geliyor bana. Xbox One X'de düşünüyorum gerçek 4K özelliği ve Gamepass avantajı da var fakat PS4'ün Exclusive oyunları beni daha çok içine çekiyor. PS4 Pro upscaled 4K olsa bile oyun avantajı ve artık 7.55'de kırıldığı için AC Valhalla gibi oyunlar da kırık şekilde oynanabiliyor. Bu cümlem yüzünden kızgın yiyeceğim biliyorum korsan emek hırsızlığı ama maalesef her oyuna abartı para verebilecek durumum yok.
Sizce ne yapmalıyım? PS4 Pro alınır mı? Yoksa para biriktirip yurt dışından PS5 DE almalıyım? Ama bu sefer de oyun masrafları olacak. Çok kararsızım. Yorumlarınızı bekliyorum.
@Lockheed @Doğukan Fidan
Sizce ne yapmalıyım? PS4 Pro alınır mı? Yoksa para biriktirip yurt dışından PS5 DE almalıyım? Ama bu sefer de oyun masrafları olacak. Çok kararsızım. Yorumlarınızı bekliyorum.
@Lockheed @Doğukan Fidan