PS5 Pro almalı mıyım

ne alaka dostum aboenligi ayrı kazık oyunları ayrı kazık 3k oyunlar her türlü cebine 60k girmeyen adam kullanacagı alet degil ps
Hocam kütüphanemi gösterebilirim maksimum verdiğim oyuna 1.150 tl ye spiderman 2, TLOU 2'yi 1k ya aldım. Pluss taki oyunlar da gayet güzel ve güncel. Yeni çıkan oyun fiyatları her yerde yüksek. Tabii ki iyi bir pc de oynama şansı varsa ona bişey demem daha yüksek fps alır.
Gamepass diyecekseniz bende kullanıyorum, yeni çıkan oyunları ilk günden oynama keyfi başka tabii ki

Fakat şu bir gerçek PS ın optimizasyonu en iyi pc den daha düzgün, bunu bilerek oynamak gerek, pc de de tr yama ile oynama keyfi çok güzel tercihler tamamen kişisel. Ben tr altyazılı ya da dublajlı oyunları ps dan, tr altyazısız oyunları da pc den oynayıp geçiyorum.

kısa bi dönem ps4pro kullandım en son ps plus üyeliği vardı, üyelik dediğiniz bu mudur ?
evet psn plus extra + ea play almanız gerekiyor 2 si toplam 6k ya yakın bir fiyat çıkar oyunda almanız gerekiyor call of duty black ops 6 ve begendiginiz 2-3 oyun daha aldgınız zaman bir 8-10k da oyun parası vermeniz gerekiyor

Bende slim versiyonu Makedonya'dan aldım hocam temmuzda 15k gibi bir fiyata gelmişti tax free düşünce.
Ps5 slim dijital 1tb versiyon 19.500 tl ekstra yanına bir kol daha alırsam eğer 2.800 tl ye vuruyor ama bu yazdığım fiyatlardan sanırım %12 tax free düşülecek, fiyatlar bana uygun gibi geldi az da olsa

Evimdeki tv 50 hz 4k vestel, pro almak istiyorum ilerde belki tv yi değiştiririm diye, pro özelliklerini kullanamayacağım sanırım elimdeki tv ile, bir de pc monitörüm 180 hz 2k bu monitörde oynamak mı mantıklı yoksa tv ekranında mı, ikisininde özelliklerini yazdım
Kral istediğinden oyna ilerde TV değişme durumu olabilir diyorsun zaten yapıştır gitsin bütçen varsa. İndirimde falan yakalarsın üyelik alırsın ben aylık alıyorum şu anda indirime girdiğinde yıllık alacağım. Ayrıca aylık 60k falan maaş ta almıyorum hatta şu anda çalışmıyorum bile işten çıktım ama gayet de oyun alıyorum 800 1000tl bantlarında fiyatlara düşüyor indirimler ile. Ayrıca oynaması aşırı keyifli iş çıkışı cips kolayı alıyorum uzanıyorum koltuğa kocaman ekrandan last of us vs. hikayeli oyunlar oynuyorum. Yıllarca Pc'de otura otura kendime eziyet etmişim.

Bir de kesin olarak alacaksanız şu anda indirmde dip fiyat yapmış almanız gereken oyunları da söyleyebilirim. Üyeliğinizde hazır bulunsun alınca oynarsınız

Zahmet olmazsa yazsana kral bakıyım o oyunlara
Fallout 4 ilk önce ps4 versiyonunu satın alıp ücretsiz ps5 e yükseltme yapıyorsunuz (Oyunda TR yama var) 33tl
Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PS4 versiyon satın alıp 104,70 den PS5 yükseltmesi yapıyorsun 90 tl toplamda 194,70 ödüyorsun
HITMAN World of Assasination Episode: Sapienza 34,90 TL
RDR2 136,06 TL
Just Case 3 XXL Edition 19,07
The Whitcher 3: Wild Hunt 50,80 TL DLC lerde 30 tl gibi bişidi
Bir de taktik vereyim Spiderman Miles Morales i pluss alınca direk indir oyun üzerinde 162 tl gibi ultimate güncellemesi yap Spiderman Remestered sürümünü hediye ediyor. Oyuna 162 tl ye sahip oluyorsun
Mortal Combat 11 50tl Ultimate sürüm yükseltmek istersen 34,90
NFS Hot Pursuit 50 TL

Fallout 4 ilk önce ps4 versiyonunu satın alıp ücretsiz ps5 e yükseltme yapıyorsunuz (Oyunda TR yama var) 33tl
Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PS4 versiyon satın alıp 104,70 den PS5 yükseltmesi yapıyorsun 90 tl toplamda 194,70 ödüyorsun
HITMAN World of Assasination Episode: Sapienza 34,90 TL
RDR2 136,06 TL
Just Case 3 XXL Edition 19,07
The Whitcher 3: Wild Hunt 50,80 TL DLC lerde 30 tl gibi bişidi
Bir de taktik vereyim Spiderman Miles Morales i pluss alınca direk indir oyun üzerinde 162 tl gibi ultimate güncellemesi yap Spiderman Remestered sürümünü hediye ediyor. Oyuna 162 tl ye sahip oluyorsun
Mortal Combat 11 50tl Ultimate sürüm yükseltmek istersen 34,90
NFS Hot Pursuit 50 TL
Sağolum hocam unchartedı alıyım bulmuşken,diğerleri vardı bende.

Geri