PS5 veya Xbox alınır mı?

brutal

80+
Reaksiyon skoru
121
Merhabalar, 15 yıldır hiç ilgimi çekmeyen Playstation serisi son 1-2 haftadır acayip ilgimi çekiyor. Bilgisayarım var, laptopum var aslında çok bir ihtiyacım yok ama yattığın yerden oyun oynayabilme imkanı ilgi çekici geliyor. Zaten bilgisayarda oynayacak pek oyun kalmadı, neredeyse bilindik bütün oyunları en az 1-2 defa bitirmişimdir. Sizce almak mantıklı olur mu?

Merhabalar, 15 yıldır hiç ilgimi çekmeyen Playstation serisi son 1-2 haftadır acayip ilgimi çekiyor. Bilgisayarım var, laptopum var aslında çok bir ihtiyacım yok ama yattığın yerden oyun oynayabilme imkanı ilgi çekici geliyor. Zaten bilgisayarda oynayacak pek oyun kalmadı, neredeyse bilindik bütün oyunları en az 1-2 defa bitirmişimdir. Sizce almak mantıklı olur mu?
xbox'ı almak için hiçbir sebep yok bence çünkü %99 tüm oyunlar pc'ye de geliyor...

alınırsa ps5 (bence ufak olduğundan dolayı slim kasası) alınır hem gta 6 çıkacak hem pc'ye gelmeyen 3-5 oyuna olanak sağlar.

Geçenlerde farkettim benim evimde PS 5 varmış…

gta6 geleceği için sırf ps5 alıcam, xbox'a gerek var mı soru işareti. Xbox kolumla pc'de aynı oyunları oynuyıorum zaten

gta6 geleceği için sırf ps5 alıcam, xbox'a gerek var mı soru işareti. Xbox kolumla pc'de aynı oyunları oynuyıorum zaten
gta6 için ps5i almanın şeyi nedir hocam? bilgisayarda oynanmıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xbox'ı almak için hiçbir sebep yok bence çünkü %99 tüm oyunlar pc'ye de geliyor...

alınırsa ps5 (bence ufak olduğundan dolayı slim kasası) alınır hem gta 6 çıkacak hem pc'ye gelmeyen 3-5 oyuna olanak sağlar.
evet bi bakıma xbox almanın özel olarak bir artısı yok sanırım
Geçenlerde farkettim benim evimde PS 5 varmış…
heves gidince sarmıyor mu

Direkt pc'ye gelmeyecek çok yüksek bir olasılıkla. İlk çıkacağı platform ps olacağı için beklemek istemiyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bi bakıma xbox almanın özel olarak bir artısı yok sanırım

heves gidince sarmıyor mu
Oynanacak da anca 1 2 yıl sonra oynanır. O süre zarfında da spoiler yenilir rahatça büyük oyun sonuçta

Geri